Kami mempunyai berita baik untuk anda yang mahu memenangi hadiah wang tunai dan dalam masa yang sama memecahkan rekod dalam Malaysia Book of Records.

Anda boleh mencuba nasib dalam Cabaran Finger on App Alliance Bank, kempen yang akan berlangsung dari 20 Oktober hingga 29 Oktober 2023 ini.

Apakah Cabaran Finger on App Alliance Bank?

Premis cabaran ini akan berlansung selama dua sesi dan sangat mudah: Letak  jari anda pada telefon pintar selama mungkin untuk mendapatkan ganjaran menarik!

Terdapat ganjaran rebat tunai sehingga RM300 dan hadiah utama RM100,000 menanti anda bersama nama anda dan gelaran akan tercatat dalam Malaysia Book of Records.

Inilah cara untuk anda yang mahu cuba menang melalui Cabaran Finger on App Alliance Bank.

Cabaran Finger on App Alliance Bank ini akan berlangsung selama dua sesi:

Sesi 1: 20 October – 22 October 2023

Bagi Sesi 1, pemegang Kad Kredit Maya Alliance Bank Visa (VCC) berpeluang memenangi rebat tunai sehingga RM1 dalam masa seminit, dihadkan pada RM300.

Sesi 1 bermula pada 20 Oktober 2023 jam 8 malam dan berakhir pada 22 Oktober 2023 jam 11.59 malam.

Jika anda berminat untuk mengambil bahagian dalam Sesi 1 dan memenangi wang tunai semasa berada di sana, anda boleh mendaftar untuk menjadi Pemegang Kad Kredit Maya Alliance Bank Visa dengan mengikuti langkah-langkah berikut:

LANGKAH 1: Muat turun aplikasi mudah alih allianceonline di App Store atau Google Play.
LANGKAH 2: Klik pada ikon VCC di sebelah kanan atas aplikasi.
LANGKAH 3: Memohon VCC dengan memberikan butiran dan melampirkan dokumen yang diperlukan.
LANGKAH 4: Terima pemberitahuan tolak dan SMS mengenai kelulusan atau penolakan permohonan.

Itu sahaja! Anda sudah bersedia untuk memenangi bahagian rebat tunai anda dalam Sesi Cabaran Finger on App Alliance Bank 1 selagi anda memiliki Kad Kredit Maya Alliance Bank Visa.

Jika anda bukan pemegang Kad Kredit Maya Alliance Bank Visa, jangan risau, anda masih boleh mengambil bahagian dalam Sesi 1 dan menganggapnya sebagai sesi percubaan dan pemanasan anda untuk memenangi Hadiah Utama RM10,000 pada Sesi 2.

Untuk mengambil bahagian dalam mana-mana sesi, anda boleh mendaftar dengan mengikuti langkah-langkah berikut:

LANGKAH 1: Lihat laman web kempen.
LANGKAH 2: Isikan borang pendaftaran & sahkan pendaftaran anda.
LANGKAH 3: Pergi melalui tutorial permainan dan fahami terma dan syarat.
LANGKAH 4: Sebaik sahaja permainan bermula, ketik dan tahan jari anda pada skrin dan ikuti tempat bergerak untuk mengalahkan apa sahaja cabaran yang akan datang.

Sesi 2: 27 October – 29 October, 2023

Bagi anda yang mahu berdepan cabaran lebih besar, Sesi 2 akan tawar ganjaran hadiah utama berupa wang tunai berjumlah RM100,000.

Bukan itu sahaja! Pemenang Hadiah Utama juga akan mendapat gelaran dalam Malaysia Book of Records sebagai individu yang meletakkan jari mereka pada skrin telefon pintar mereka untuk masa yang paling lama. Barulah anda boleh riak!

Sesi 2 bermula pada 27 Oktober 2023 jam 8 malam dan berakhir pada 29 Oktober 2023 jam 11.59 malam.

Tips pro: Pastikan telefon pintar anda dicas sepenuhnya dan membiasakan diri dengan permainan dengan proses tutorial. Ini akan membantu meningkatkan peluang anda untuk menang!

Jadi apa itu Kad Kredit Maya Alliance Bank Visa (VCC)?

Izinkan saya menerangkan. VCC Alliance Bank berfungsi seperti kad fizikal tetapi kepintarannya terletak pada lapisan keselamatan tambahannya.

Pemegang kad VCC tidak akan tahu nombor kad mereka malah tidak perlu risau akan nombor mereka terdedah kepada mana-mana pihak atau platform setiap kali mereka melakukan transaksi. Ini kerana, pengguna hanya akan menjana Nombor Kad Dinamik (DCN) 16 digit rawak setiap kali kad hendak digunakan dan akan lupus selepas digunakan ataupun selepas 30 minit.

Dengan kata lain, VCC Alliance Bank bukan sahaja mudah kerana ia boleh didapati sebagai aplikasi pada telefon pintar anda, tetapi ia juga sangat selamat!

Selain itu, pengguna kad juga akan mempunyai kawalan penuh ke atas perbelanjaan mereka dengan keupayaan untuk menyesuaikan had perbelanjaan dan tarikh luput kad mereka.

Apa yang mengagumkan ialah anda juga boleh membuat kad yang berbeza untuk keperluan yang berbeza, dengan setiap kad ini mempunyai had perbelanjaan dan tarikh luput mereka sendiri. Menarik, bukan?

Siapakah yang boleh menyertai Cabaran Finger on App Alliance Bank?

Cabaran Finger on App Alliance Bank terbuka kepada semua orang yang memenuhi kriteria di bawah:

1. Warganegara Malaysia dengan Kad Pengenalan
2. Memiliki nombor telefon bimbit Malaysia yang sah
3. Memiliki alamat e-mel yang sah

Bersedia untuk memenangi RM100,000 dan menjadi sebahagian daripada sejarah Malaysia? Klik pautan di bawah untuk menyertai Cabaran Finger on App!