Sebut mengenai iPhone pasti ramai yang sudah membayangkan telefon pintar yang berharga mahal ini. Tidak kurang juga yang beranggapan pemiliknya memiliki status yang tinggi kerana berjaya memiliki telefon premium ini.

Namun lain ceritanya pada kali ini apabila tular di media sosial mengenai sebuah rumah lama yang bukan sahaja mempunyai sebuah iPhone malah menjadikan iPhone sebagai pagar rumah.

HYPE
Wayout Solution Cipta Sejarah Rangkul Anugerah Company Of The Year
Baca lagi →

https://twitter.com/FLjasmy/status/1268805275659583488?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1268805275659583488&ref_url=https%3A%2F%2Fworldofbuzz.com%2Fold-school-house-uses-iphone-to-decorate-mosaic-walls-the-results-are-one-of-a-kind%2F

Susunan iPhone secara rapat menggunakan pelbagai iPhone pelbagai warna dan saiz antara yang membuatkan rumah ini unik sekaligus tampil ‘bangsawan’.

Video yang dikongsikan ini turut membuatkan para netizen teruja melihatkan kepada gaya kreatif penyusunan iPhone sebagai pagar rumah. Tidak kurang juga yang berpendapat sekiranya pemilik rumah mahu menjadikan telefon Nokia 3310 dijadikan pagar rumah untuk tampil lebih kukuh dan tahan lasak berbanding iPhone.

Ketahui juga rekaan dan spesifikasi iPhone 12 Pro yang bakal dilancarkan pada akhir tahun ini.

Hampir Pasti, Inilah Rekaan Dan Spesifikasi Yang Bakal Ditawarkan iPhone 12 Pro

MKBHD Dedah ‘Scam’ iPhone Syarikat Milik Keluarga Pablo Escobar

Sumber