sooka kini sedia menawarkan promosi menarik baharu bersempena musim bola Liga Malaysia 2023. Bermula 24 Februari 2023, sooka mula menayangkan kesemua 244 perlawanan Sumbangsih (Piala Sultan Haji Ahmad Shah), Liga Super, Piala FA, Piala Malaysia dan Piala Cabaran MFL.

Menerusinya, terdapat empat jenis tawaran disediakan yang merangkumi pakej langganan VIP+Sports berharga RM41.90 sebulan dengan akses kepada semua sukan termasuk Liga Malaysia berserta semua kandungan hiburan menerusi telefon mudah alih.

Artikel Berkaitan:

Sumber Gambar: Sooka

Selain itu, pelan VIP TV yang berharga RM62.90 sebulan yang memberikan akses Sooka menerusi TV serta satu akses mudah alih tunggal untuk kesemua kandungan sukan termasuk Liga Malaysia dan hiburan.

Pelan yang lebih berbaloi untuk orang ramai adalah Pas Liga Malaysia yang berharga RM28.90 sebulan yang mana memberikan akses khusus kepada semua  perlawanan sepanjang musim menerusi peranti mudah alih.

Pelan paling murah yang boleh didapatkan oleh peminat bola yang digelar sebagai Pas Single Match yang berharga RM4.90 untum satu perlawanan. Kesemua pelan langganan yang disediakan ini hadir tanpa kontrak dan boleh didapati bermula hari ini.

Sumber