Dekorasi rumah memainkan peranan yang penting untuk mood seseorang dan pastinya setiap orang memiliki cita rasa yang berbeza untuk menghias rumah. Anda suka membeli barang secara dalam talian atau terus ke kedai?

Terbaharu, seorang pengguna Twitter @azyn_ yang merupakan seorang jurugambar telah berkongsi beberapa keping gambar dekorasi rumahnya dan dimana beliau beli barangan tersebut secara dalam talian.

HYPE
‘Adakah Raya Masih Sama?’ – Iklan Raya Ini Kongsi Persoalan Menantu Bila Pertama Kali Beraya Dengan Mentua!
Baca lagi →

Mudah sahaja sekarang, tekan, buat pembayaran, tunggu dan sampai. Apa kata kita lihat dahulu dekorasi rumah beliau daripada kosong sehingga cantik macam ini.

Eb5lhh_UMAElMxk

Eb5lhiAU0AEAtkE

Eb5lhqgVAAEnuIU

Eb5lhqhU0AEJS0W

Mesti ada daripada ada yang berkenan dengan barang dekorasi di rumah Azyan ini, bukan? Ok, jom kita lihat di mana beliau beli barang tersebut dan barang-barang yang Azyan gunakan untuk hias ruang tamunya ini.

1. Bean bag

Santai dan boleh baring-baring menjadikan bean bag salah satu barangan yang anda perlu beli untuk hiasan rumah anda. Anda boleh beli di Shopee untuk dapatkan ia.

2. Frame ayat Kursi

Buat anda yang ingin letakkan ayat-ayat Al-Quran dalam rumah boleh beli frame ayat kursi di Shopee.

3. Cat scratcher

Anda yang ada kucing di rumah bolehlah belikan cat scratcher ini untuk kucing anda. Barulah sofa anda tidak cepat rosak. Boleh dapatkan di Shopee untuk membeli cat scratcher ini. Nak tip bulu kucing gebu boleh baca di sini.

4. Router internet

Rumah apartment selalu ada masalah tidak boleh install wifi sebab port penuh. Jadi, bolehlah beli router internet ini untuk dapatkan wifi di rumah dan dapatkan di Shopee untuk membeli ia.

5. Lampu

Lampu ala-ala studio, tetapi tidak install lagi tapi share sahaja manalah tahu ada yang berminat. Boleh dapatkan di Shopee untuk membeli lampu ini.

6. Vacuum

Vakum ini sangat sesuai untuk menyedut hama dalam kusyen dan tilam. Barulah badan anda tidak gatal-gatal dan beli sahaja di sini.

7. Rak TV

Rak yang di TV itu tetapi yang ini asing sebab hari itu beli ingatkan sekali rupanya tersalah baca. Boleh dapatkan di Shopee untuk membeli rak TV ini.

8. Plain tatami carpet

Tidak lengkap tanpa karpet dalam rumah, kiranya kurang nampak seri. Untuk karper yang murah dan cantik boleh beli sahaja di Shopee.

9. Wooden long leg chair

Kerusi kayu panjang ini pastinya membuatkan anda seperti berada di kafe. Jika anda beli ini bolehlah jadikan ruang dengan kerusi kayu ini sudut untuk bergambar. Beli sahaja di sini.

10. Replika gandum hiasan

Buat anda yang suka menghias rumah dengan bunga-bungaan, apa kata hias dengan replika gandum pula. Barulah nampak berbeza dan menaikkan seri ruangan dalam rumah anda. Boleh dapatkan di Shopee.

11. Langsir

Kedai beli langsir kegemaran Azyan kerana terdapat pelbagai jenis langsir. Harga yang ditawarkan juga cukup berpatutan dan anda boleh dapatkan ia di sini.

12. Bingkai hiasan

Beli sahaja frame kosong kemudian cari gambar yang aesthetic di Pinterest, lalu print kualiti poster. Nampak mahal dan cantik, anda boleh beli bingkai hiasan di sini.

13. Pokok viral

Fiddle fig merupakan kegilaan ramai orang terutama seklai rakyat Malaysia ketika ini. Anda dinasihatkan untuk tanya dahulu bila restock sebab stok cepat habis dan anda boleh beli sahaja di sini.

14. Abstract tapestry

Ruangan rumah yang kosong jika diletakkan tapestry akan kelihatan lebih cantik. Almaklumlah, ia akan penuhi ruangan yang kelihatan kosong dan untuk dapatkan ia boleh beli sahaja di Shopee.

Jika anda berminat untuk dapatkan barangan dekorasi ini, beli sahaja secara dalam talian. Mudah dan tidak perlu bersesak di pusat membeli-belah.

P/s: Ketika ini, Shopee sedang tawarkan jualan 7.7 yang pastinya harga jauh lebih murah daripada biasa. Inilah peluang untuk anda dapatkan barangan idaman anda dengan harga promosi. Klik sini untuk lihat barang yang berbaloi untuk di beli.

Sementara itu, kami kongsikan beberapa dekorasi menarik untuk anda sebagai ilham menghias rumah. Klik patan di bawah ini untuk ketahui lebih lanjut.

Persis Gambar Pinterest, Lihat Transformasi Bilik Dengan Rekaan Scandinavian Bermodalkan RM5,000

Cantik Dan Kemas, Lihat Transformasi Rumah Flat Dengan Rekaan Moden Bermodalkan RM1,300

Hampir 30 Tahun Terbiar, Lihat Transformasi Rumah Pemain Kedah FA Ini Bermodalkan RM60,000