zW6xaIHh

Pada bulan Oktober, Jim Zets, ayah kepada Josie Zets, telah disahkan menghidap kanser pankreas peringkat ke-4 dan doktor meramalkan beliau akan hidup hanya untuk beberapa bulan. Isteri beliau, Grace Zets, mengupah Lindsey Villatoro, seorang photographer, merakamkan masa-masa terakhir sebelum Jim meninggalkan mereka.

Selepas menerima diagnosis beliau, Jim dan isterinya Grace Zetz mendekati Lindsey Villatoro, yang pakar dalam mengambil gambar orang-orang yang sakit teruk, untuk mendokumentasikan beberapa kenangan berharga dalam bulan yang terakhir.

Sesi pertama bergambar, Villatoro menawarkan khidmat percuma untuk merakamkan hari lahir anak perempuan Jim. Tetapi disebalik bergambar di taman biasa, Villatoro mencadangkan untuk melakukan perkahwinan palsu.

3cqSKcc

“Ayah anda mungkin tidak dapat melihat anda berkahwin, tetapi dia berada di sini untuk berjalan bersama anda,” Galbraith, Si Paderi, memberitahu Josie. “Hubungan ayah dan anak perempuan adalah hubungan yang istimewa.” Kemudian Galbraith mengumumkan mereka “ayah dan anak perempuan.”

**************

Saksikan video majlis perkhawinan palsu mereka