Sekiranya anda kerap mengikuti perkembangan terkini media sosial khususnya Instagram, kami yakin anda pasti cukup tahu dengan cabaran yang sedang viral dan menjadi ikutan ketika ini iaitu cabaran Red Bull.

Berdasarkan tinjauan kami, cabaran ini bermula dengan seruan Shukri Yahya dan dirancakkan lagi melalui parody kumpulan K-Pop popular BTS ‘Mic Drop’ daripada Sterk Production yang seterusnya menjadi ikutan ramai termasuk para instafamous. Buat anda yang belum tonton, parodi yang awesome ini, anda boleh klik video dibawah.

Menerusi cabaran Red Bull ini, para pemenang berpeluang mendapat hadiah bernilai sehingga RM600,000. Banyak betul! Tidak hairanlah cabaran yang dinamakan sebagai Penuhi Impian Red Bull ini menjadi ikutan ramai.

Mengulas mengenai minuman Red Bull, minuman yang kaya dengan taurina dan Vitamin B ini sememangnya menjadi pilihan buat mereka yang mahu sentiasa tampil cergas dan bertenaga.

Nak tahu apa yang lagi best? Cabaran Penuhi Impian Red Bull ini juga sangat mudah untuk disertai. Sudahlah mudah disertai, ganjaran yang ditawarkan juga sangat lumayan. Nak tahu cara-cara untuk sertai?

Sebelum itu, jom kita tonton dulu koleksi video Penuhi Impian Red Bull daripada para peserta sebelum melihat syarat-syarat yang dinyatakan di deskripsi Instagram yang dinyatakan dibawah.

https://www.instagram.com/p/BoqRivJHBs8/

https://www.instagram.com/p/Bos1ebSAQBo/

Impian-Red-Bull

Cabaran Penuhi Impian Red Bull ini berlangsung bermula 1 Ogos sehingga 31 Disember 2018 ini. Apa lagi? Jom dapatkan Red Bull segera untuk sama-sama menangi hadiah menarik. Siapa sangka sama-sama menghilangkan dahaga di tekak, anda juga mampu memenangi hadiah menarik termasuk Toyota Hilux.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=YQSow6yHKas