Bermula sebagai ura-ura, Apple secara mengejut telah melancarkan produk terbaharu mereka iaitu AirPods Max. Menggunakan terma Max, produk audio ini secara rasminya merupakan fon kepala pertama keluaran Apple.

Menerusi AirPods Max yang ditawarkan dengan cip Apple H1, model ini dilengkapi dengan beberapa ciri-ciri menarik seperti Transparency Mode, Spatial Audio, Adaptive EQ dan sebagainya. Apple juga turut menjanjikan kualiti audio yang baik seakan berada di teater.

HYPE
‘Adakah Raya Masih Sama?’ – Iklan Raya Ini Kongsi Persoalan Menantu Bila Pertama Kali Beraya Dengan Mentua!
Baca lagi →

ezgif-6-8ef3027695e2

ezgif-6-0fa94f0a4f0f

Berbeza dengan fon kepala yang lain, AirPods Max turut dilengkapkan dengan Digital Crown seperi yang tersedia pada Apple Watch bagi memudahkan pengguna mengawal kekuatan bunyi, skip lagu atau menjawab panggilan.

Sebanyak lima pilihan warna ditawarkan buat AirPods Max terdiri daripada biru, merah dan hijau selain putih dan hitam. Apple menjanjikan ketahanan bateri sehingga 20 jam dan boleh dicas menggunakan pengecas Lightning seperti yang Apple iPhone.

Apple-AirPods-Max-Smart-Case-950×679

Setakat ini masih belum diketahui bilakah AirPods Max bakal ditawarkan di Malaysia. Model serba canggih dan baharu daripada Apple ini sedia ditawarkan dengan harga RM2,399.

Apple iOS 15 yang bakal dilancarkan pada tahun hadapan dijangka tidak lagi menyokong model iPhone SE dan 6s.

Apple iOS 15 Mungkin Tidak Lagi Menyokong iPhone SE Dan 6s

Mengapa Waktu 10:09 Sering Dipaparkan Di Apple Watch Untuk Tujuan Promosi?

Apple iPhone 12 Mini Dilaporkan Cas Lebih Perlahan Berbanding Model iPhone 12 Lain