Sejak semalam, ramai pengguna TikTok berkongsi video ‘flex’ permainan ‘role play’ yang mereka dapat apabila membeli set Happy Meal di restoran McDonald’s terdekat mereka.

Menerusi video-video yang dikongsikan, rata-rata pembeli set Happy Meal yang kebiasaannya dibeli oleh kanak-kanak banyak dibeli oleh orang dewasa. Malah, dapat dilihat betapa mereka teruja apabila berjaya mendapatkan permainan tersebut.

HYPE
‘Adakah Raya Masih Sama?’ – Iklan Raya Ini Kongsi Persoalan Menantu Bila Pertama Kali Beraya Dengan Mentua!
Baca lagi →

Baca Juga:

@zakwanrahpal_

@McDonald’s Malaysia i bersedia nak join your team 😭

♬ Monkeys Spinning Monkeys – Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

@denleysondre

Bila beli #mcdonalds happy meal & dapat gift ini at @McDonald’s Malaysia. So buat buat lah macam beli dekat drive thru. Hahahahahah. Just for fun ya. #fyp #mcdonaldsmalaysia

♬ original sound – Denley Sondre – Denley Sondre

https://www.tiktok.com/@nyniss/video/7154018204891827483?is_from_webapp=1&sender_device=pc&web_id=7139801178280494594

@nazimaofficial

Happy Meal 13 – 19 October 2022 #happymeal #happymealtoy #mcdonalds @McDonald’s Malaysia

♬ Unholy KristyLee remix – KristyLee

@lunawiththes

Omoooo sho cuteeeeee , dpt dua yg nih sbb yg topi tu dh hbis #fypシ #mcdonalds #happymeal #happymealtoys #happymealunboxing #happymealoctober #2022 #malaysia

♬ The shade × Come inside of my heart – speed up audios 𓆩♥︎𓆪

Tidak hanya itu, para pembeli juga ‘role play’ bersama rakan-rakan dan melakonkan situasi ketika membuat pesanan di McDonald’s dengan mainan yang mereka dapat itu serta memuat naik video di TikTok.

Untuk pengetahuan anda, bermula semalam sehingga 19 Oktober 2022, mainan set Happy Meal berkonsepkan ‘play set’ restoran McDonald’s telah dilancarkan. Difahamkan, ada juga cawangan McDonald’s yang kehabisan stok mainan pada hari pertama ia dilancarkan.