Siapa di sini peminat cheesecake? Buat anda yang tercari-cari kedai kek yang menyajikan cheesecake yang sedap dan halal, anda mungkin boleh terjah ke Cat & The Fiddles.

Dari Singapura ke Malaysia, cheesecake premium yang mengetengahkan bahan-bahan bermutu di Cat & The Fiddle wajib dicuba oleh anda. Mana tidaknya, kek tersebut di buat oleh chef terkemuka di Singapura dan pernah memenangi pelbagai anugerah.

IMG_5494ed

unnamed

Cat-_-the-Fiddle-The-Modern-Duke-Pudding-Cookies-_-Cream-Cheesecake

Terdapat pelbagai variasi cheesecake yang boleh anda dapatkan seperti Classic New York Cheesecake, Milo Dinosour, Lychee Cheesecake, King Cat of The Mountain dan banyak lagi.

Menariknya, kek-kek ini dibuat sendiri oleh chef selebriti pastry Daniel Tay dan anda akan dapat nikmati kek premium dengan penuh nikmat! Jangan risau, kek-kek ini diperakui halal oleh Majlis Ugama Islam Singapore (MUIS).

Cat-_-the-Fiddle-Queen-of-Hearts

IMG_5450_compressed

The Russian Whiskers

Cat-_-the-Fiddle-King-Cat-of-the-Mountain

Buat anda yang sudah tergoda untuk rasa cheesecake premium ini, anda boleh dapatkan secara atas talian sahaja di sini dan kek akan dihantar ke depan pintu rumah anda pada hari yang sama. Menurut tinjauan kami, harga cheesecake ini bermula dari RM116.90 sahaja.

Tunggu apa lagi? Inilah peluang untuk anda cuba cheesecake premium dengan harga yang berpatutan. Mana satu yang anda ingin cuba?

Sementara itu, FamilyMart baru sahaja perkenalkan menu aiskrim perisa baharu. Klik pautan di bawah ini untuk ketahui lebih lanjut.

Tidak Perlu Ke Perancis, FamilyMart Perkenalkan Aiskrim Perisa ‘Creme Brulee’ Edisi Terhad

‘Choco-Choco Nutty Frappucino’, Minuman Baru Starbucks Persis Ferrero Rocher Mula Dijual Hari Ini

Resipi Tom & Jerry Cheese Cake Yang Sedap Dan Mudah Dibuat Ini Jadi Kegilaan Netizen