Sekiranya anda mengikuti perkembangan fesyen anak muda di TikTok, berkemungkinan anda akan mengetahui mengenai jenama Choii yang menjadi kegilaan pada ketika ini.

Mulai menawarkan seleksi jersi pelbagai warna dan saiz untuk golongan dewasa dan kanak-kanak, jenama ini semakin mendapat perhatian ramai selepas menawarkan puluhan kenderaan buat pemenang cabutan bertuah.

Terbaharu, menerusi TikTok pemilik jenama fesyen Choii, @farisazrii mendedahkan event yang dilangsungkan di Padang Kota, Pulau Pinang telah meraih sambutan luar biasa selepas mengumumkan bakal menawarkan 28 kenderaan buat para pemenang cabutan bertuah.

@farisazrii

Customer beratur dari pukul 1pgi …

♬ original sound – Faris Azri Choii – Faris Azri Choii

Acara yang bermula jam 9 pagi ini telah membuatkan para pengunjung sanggup beratur seawal jam 1 pagi semata-mata untuk menjadi pembeli terawal mendapatkan barangan daripada Choii.

Lebih mengejutkan, menerusi temu bual ringkas bersama pengunjung, didapati terdapat pengunjung yang berada jauh dari Pulau Pinang seperti di Alor Star dan Taiping turut hadir bagi mendapatkan barangan jenama beliau.

Menerusi tinjauan di ruangan komen, terdapat netizen yang berharap terdapat laluan fastlane buat golongan ibu mengandung. Tidak kurang juga yang mendoakan agar acara yang dianjurkan dipermudah semuanya.