Anda mungkin tahu bahawa ini perkara terakhir yang lelaki mahu tolong kerana mereka pasti berasa malu apabila terpaksa memilih dan membayarnya di tempat awam. Tetapi kadang-kala tidak dapat dielakkan apabila orang tersayang mengalami ‘kebocoran’ di luar jangkaan sehingga memaksa lelaki ke kedai, mencarinya dan membeli.

Berbeza pula dengan lelaki-lelaki dibawah ini apabila ia kelihatan seolah-olah mempunyai rasa ingin tahu yang sangat tinggi dan maybe a bit excited apabila melalui pengalaman membeli tuala wanita. Petikan-petikan mesej mereka ini  telah tersebar di laman media sosial dan kami menemuinya di sini:

HYPE
‘Adakah Raya Masih Sama?’ – Iklan Raya Ini Kongsi Persoalan Menantu Bila Pertama Kali Beraya Dengan Mentua!
Baca lagi →

1. Luke merasakan adalah tidak adil harga tuala wanita begitu mahal sedangkan kedatangan haid setiap bulan itu adalah satu proses semula jadi buat wanita.

Luke, awak begitu memahami!

Facebook
Facebook

2. Ash terkejut kerana dia baru dapat tahu bahawa tuala wanita itu ada pelbagai pilihan saiz. Dan itu bukanlah satu tindakan diskriminasi.

Err… Kondom pun ada pelbagai saiz kan, Ash? 

Facebook
Facebook

3. Cal pula merasa pelik apabila orang memerhatinya dan buat muka ketika dia sedang memilih tuala wanita. Tapi dia masih tak faham kenapa orang melihatnya sebegitu.

Oh Cal! You’re innocent man!

Facebook
Facebook

4. Michael ini pula terlebih ambil berat tentang berapa bilangan tuala wanita yang diperlukan oleh wanita. Dia juga terkejut ada banyak pilihan bilangan tuala wanita di dalam satu pakej.

Speechless dengan Michael ini.

Facebook
Facebook

Haha! Boleh bayangkan bagaimana perasaan wanita itu! Dan ada diantara pengguna media sosial mengatakan ini semua adalah rekaan semata-mata. OK, ini realiti:

Apa kata anda?

LIKE dan FOLLOW Vocket di Facebook serta Instagram