Siapa yang tidak mengenali Travis Scott, seorang rapper yang cukup terkenal di seluruh dunia. Terbaharu, Travis Scott telah memuat naik gambar beliau menggayakan kostum Batman sempena Halloween.

Lantaran perkongsian gambar tersebut, ada segelintir netizen yang menjadikan gambar itu sebagai meme dan membahannya.Β Peminat mempersendakan perkongsiannya itu kerana kostum Batman yang digayakan berwarna coklat bukannya hitam seperti warna kostum original.

Disebabkan menerima pelbagai komen yang tidak putus-putus dan didakwa tidak tahan ‘dibuli’, Travis Scott dikhabarkan bertindak memadam akaun Instagram miliknya.

https://twitter.com/ImBenyo/status/1323116381630615552

Walau bagaimanapun, menurut jurucakap Travis Scott, beliau padam akaun Instagram sementara waktu untuk berehat sebentar daripada media sosial. Ini kerana beliau mahu menumpukan perhatian kepada keluarganya.

Keputusan memadam akaun Instagram tersebut dikatakan bukan disebabkan dibahan oleh peminat. Tambahnya, Travis Scott berharap peminatnya akan lebih meluangkan masa bersama keluarga.

Mungkin memang betul Travis Scott perlukan masa untuk berehat daripada media sosial. Apakah pula pendapat anda akan kostum yang digayakan oleh Travis Scott?

Sementara itu, kami kongsikan beberapa artikel yang ‘trending’ di The Vocket pada pautan di bawah ini.

Video ‘Tour’ Ke Rumah Sebenar Pengabdi Setan Di Indonesia Buat Netizen Seram Sejuk

Lengkap Berpakaian Seragam, Juruterbang Ini Buka Gerai Di Subang Demi Mahu Cari Rezeki

Ribuan Pekerja Bangladesh Tunjuk Perasaan Di Dhaka, Desak Mahu Pulang Ke Malaysia

Sumber