Bomb Battle, permainan video imersif dengan bom cat terbesar pertama di Asia telah dilancarkan di Berjaya Times Square secara rasmi semalam.

Direka sebagai destinasi hiburan berkumpulan terunggul, permainan berteknologi tinggi ini mencabar kecekapan pemainnya untuk meredakan fius berdetik bom cat sebelum masa 75 minit berakhir.

Baca Juga:

@mimieyuzi

Kalah pun seronok #CapCut #fyp #foryourpage #foryou #travel #mimiejalanjalan #bombbattlekualalumpur #bombbattle #bombbattletimessquare #enjoylife #placetogo #placetogokl #happylife #happiness #friend #whattodoinkl @The Bomb Battle

♬ Cool Kids (our sped up version) – Echosmith

Kegagalan berbuat demikian mengakibatkan letupan berwarna-warni yang menyemburkan cat kepada para pemain dan memberikan lonjakan adrenalina yang tiada tandingannya dalam dunia hiburan tempatan Malaysia.

Untuk pengetahuan anda, terdapat lima permainan arked imersif penuh yang menarik dan diinspirasikan oleh filem aksi, game shows, permainan escape room dan e-sukan yang pastinya akan memberikan pengalaman permainan istimewa kepada semua pemain.

Terdapat dua pakej iaitu Bomb Mission dan VIP Package. Dalam Pakej Vip, pemain akan menerima 1 minuman alu-aluan Haus Bomb dan baju-T Musim Bomber edisi terhad.

Harga tiket untuk setiap orang bermula dari RM89 pada waktu bukan puncak dan anda juga boleh dapatkan tiket masuk di Klook untuk lebih penjimatan serta memudahkan anda.