Anda kaki wayang tetapi rasa tiket mahal sangat? Inginkan penjimatan? Nak tak tengok wayang tapi dalam masa yang sama dapat ganjaran?

Semua ini akan jadi kenyataan dengan adanya kad kredit Hong Leong GSC segalanya lebih mudah dan banyak ganjaran yang awesome menanti anda.

Hong Leong Bank memperkenalkan kad kredit Hong Leong GSC khas untuk kaki wayang di luar sana untuk dinikmati. Pelbagai ganjaran yang menarik ditawarkan jika menggunakan kad kredit tersebut.

Memilih kad kredit tersebut dan menonton wayang di GSC akan memberikan anda satu pulangan yang berbaloi.

hong leong

Kad kredit Hong Leong GSC ini menawarkan potongan harga yang luar biasa iaitu potongan harga sebanyak RM6 jika membeli tiket wayang atas talian setiap hari (kecuali Tiket Wayang Rabu) di semua cawangan GSC (termasuk Signature Hall).

Nilai RM6 mungkin nampak sedikit tetapi jika anda jenis tengok wayang 2-3 kali seminggu, sudah banyak anda berjimat. bayangkan jika anda menonton 8 filem sebulan, anda sudah berjimat RM48. Kalau setahun dah RM576. Itu baru seorang, jika anda menonton bersama keluarga? Kan banyak anda sudah jimat.

Kami tahu kalau tak ada popcorn, tidak sedap menonton wayang. Jadi Kad Kredit Hong Leong GSC nak belanja anda lagi; anda dapat 30% potongan harga sekiranya anda membeli popcorn, air minuman dan snek secara atas talian. Memang jimat lebih sebabnya jika anda beli di kaunter, anda cuma dapat potongan harga 10% sahaja. Besar bezanya tu!

Tak cukup jimat lagi? Kan ada tambahan potongan harga 30% untuk set popcorn dan snek kalau beli secara online. Lagilah bertambah penjimatannya.

Bill Hader

Bukan itu sahaja, anda juga boleh mendapat tiket wayang , bukan 1 tapi 10 tiket dewasa GSC dalam bentuk kod promo! Jika anda menjadi pemegang kad Platinum baru dan bagi pemegang kad Gold pula, anda akan menikmati 5 tiket dewasa GSC juga dalam bentuk kod promo.

Apa tunggu lagi, jangan lepaskan peluang untuk menonton wayang dan menikmati ganjaran dengan hanya signup untuk kad kredit Hong Leong GSC segera. Ini masanya untuk anda menukar perbelanjaan anda kepada ganjaran.

Untuk signup serta maklumat maklumat lanjut tentang Kad Kredit Hong Leong GSC ini, tekan sahaja pada link di bawah.

Saya mahu Kad Kredit Hong Leong GSC yang awesome ini!