Sekiranya anda aktif menggunakan platform TikTok, kami yakin anda pasti pernah lihat usahawan bernama Khalieda Yusra yang popular mengusahakan Kieda Crepe.

Berjaya menawarkan seleksi manisan daripada produk beliau serta vendor-vendor lain yang enak membuatkan orang ramai sanggup beratur panjang demi mencubanya.

HYPE
Wayout Solution Cipta Sejarah Rangkul Anugerah Company Of The Year
Baca lagi →

Baca Juga:

Terbaharu, Kieda Crepe telah memilih untuk menjalankan tour di seluruh Malaysia dalam memberi peluang kepada orang ramai untuk mencubanya dengan lebih mudah.

Kunjungan beliau ke Perlis pada hari ini nampaknya telah membuat peminat di negeri berkenaan sanggup beratur dengan lebih awal bagi mengelakkan beratur panjang apabila dibuka pada 9 pagi ini.

Menerusi perkongsian, difahamkan pengunjung pertama Kieda Crepe di Perlis telah mulai beratur dan menanti seawal 11 malam tadi iaitu sekitar 10 jam lebih awal.

Lebih mengejutkan, terdapat pengunjung yang turut membawa bersama khemah sementara menantikan penjualan Kieda Crepe bermula.

Kehadiran Kieda Crepe di Perlis nyata disambut baik oleh para peminat di mana terdapat peminat yang tidak sabar untuk merasainya.

Tidak kurang juga yang turut mencari runner atau personal shopper bagi mengelakkan beratur panjang sekaligus dapat mencuba manisan viral yang menjadi kegilaan ini.

Sebelum ini, usahawan ini turut pernah hampir ditumbuk oleh pelanggan selepas berang gagal mendapatkan Kieda Crepe selepas 3 jam beratur.