Converse Malaysia dengan bangganya mengumumkan kerjasama dengan Monkiddo, jenama ilustrasi Malaysia yang terkenal dengan ciptaan yang penuh warna dan kreatif untuk kempen Raya eksklusif.

Kerjasama ini bertujuan untuk menyemarakkan musim perayaan dengan gabungan seni dan gaya yang unik di samping mempamerkan warisan budaya yang kaya dan kreativiti moden Malaysia.

HYPE
‘Adakah Raya Masih Sama?’ – Iklan Raya Ini Kongsi Persoalan Menantu Bila Pertama Kali Beraya Dengan Mentua!
Baca lagi →

Baca Juga:

Monkiddo sebelum ini pernah menjalin kerjasama dengan pelbagai jenama hebat seperti Rhinoshield, Atmos, dan Kejap Food.

Raya ini, Converse Malaysia dan Monkiddo menjemput orang ramai untuk merayakan semangat perayaan melalui koleksi edisi khas yang menampilkan ilustrasi khas Monkiddo di kedai Converse yang terpilih.

Koleksi ini merupakan penghormatan kepada kepelbagaian budaya Malaysia, menawarkan pandangan segar dan kontemporari terhadap motif Raya tradisional.

Pencipta di sebalik Monkiddo, Lim Jayee berkata kerjasama dengan Converse Malaysia adalah impian yang menjadi kenyataan dan merupakan peluang bagi Lim untuk mempamerkan ilustrasinya di platform global.

Kempen Raya Converse Malaysia x Monkiddo akan menampilkan filter AR eksklusif di laman media sosial Instagram, acara eksklusif, dan pemasangan interaktif yang mengajak peminat untuk menyelami dunia Monkiddo. Pemasangan ini akan tersedia di kedai Converse terpilih dan dalam talian.

Tidak lupa juga, anda akan terima sampul duit raya khas Converse x Monkiddo jika anda membuat pembelian produk Converse! Kalau anda masih belum beli kasut raya, boleh ke butik Converse berdekatan anda untuk tebus sampul raya ini!