Setiap orang inginkan kediaman mereka cantik dan kemas. Terbaharu, seorang pengguna Twitter @Aizul_Marcello telah berkongsi beberapa keping gambar rekaan rumah apartment yang diubahsuai oleh beliau di Setia Alam. 

Rekaan rumah ini menonjolkan rekaan minimalis dan pastinya boleh dijadikan ilham untuk anda mengubahsuai rumah anda kelak. Apa kata lihat perkongsian rekaan beliau di bawah ini.

Nando's
HYPE
Tidak Perlu Ikat Perut, Ini Cara Untuk Anda Jimat Wang Makan Tengahari
Baca lagi →

Pada mulanya, beliau diberi kepercayaan oleh client untuk mengubahsuai rumah tersebut. Ini adalah keadaan rumah client beliau yang kosong.

EQp2tuXVUAAPiv9

EQp2tuhU0AAIjUS

Kemudian, beliau berjaya mengubahsuai rumah tersebut menjadi sebuah rumah yang kelihatan cantik dan kemas. Minimalis memang terbaik! Anda dapat lihat warna putih dipilih untuk keseluruhan ruang.

Manakala perabot yang digunakan menggunakan kombinasi warna hijau, coklat dan hitam pada ruang tamu cukup sempurna bagi kami. Malah, lantai papan digunakan menjadikan ia kelihatan lebih luas.

EQp2eq1UwAAk9_z

EQp2IbzUYAEEnZ3

EQp2IbzU0AAYxlF

EQp2IdEVAAELPKh

EQp2eq2UwAAjEp4

EQp2IccUUAAyAGd

Adakah dekorasi ini dapat memberikan anda ilham untuk mengubahsuai rumah anda? Mungkin anda boleh mulakan misi dekorasi rumah anda tidak lama lagi?

Tidak cukup dengan dekorasi ini? Apa kata anda baca artikel berkaitan rekaan rumah di The Vocket pada pautan di bawah ini.

Lihat ‘Makeover’ Dapur 7 Kaki Ini Daripada Barang IKEA Dengan Kos Bawah RM3,000

5 Makeover Rumah Kampung Yang Mengujakan Oleh Rizalman Ibrahim

Lihat Rekaan Dalaman Rumah Berkonsepkan Butik Mainan Di Pasir Ris Vue 8 Ini