Apa menu yang anda ingin McDonald’s Malaysia kembalikan untuk anda? Adakah Chicken Foldover atau Prosperity Burger atau apa? Lebih mengujakan apabila McDonald’s Malaysia bertanya perisa McShaker apa yang anda gemar seperti tanda untuk mengembalikan McShaker kegemaran ramai.

Nampaknya anda akan berasa teruja kerana apa yang ditunggu-tunggu kini kembali. McDonald’s Malaysia telah perkenalkan semula McShaker Fries dan beberapa menu lain yang pastinya membuat anda terliur.

Anda boleh mendapatkan McShaker Fries berperisa pedas anda dengan hanya menambah RM1 pada setiap pesanan anda. Selain daripada itu, McDonald’s juga hadir dengan menu burger terbaharu iaitu Sweet Chili Fish Burger.

McShaker_Promo_Desktop

SCF_PromoPage_1200x628

Jika anda ingin mencuba gabungan isi ikan ‘fresh’ bersama sos cili manis, inilah masanya. Burger ini dijual dengan harga RM16.03 untuk satu set yang didatangkan bersama air dan kentang goreng.

Tidak cukup dengan itu, McDonald’s Malaysia juga perkenalkan semula pencuci mulut yang pasti akan melegakan tekak iaitu Salted Caramel Sundae dan McFlurry.

SaltedCaramel_PromoPage_1200x628

Boleh dikatakan kombinasi menu yang dibawakan oleh McDonald’s kali ini terbaik. Menu-menu ini sudah boleh dibeli semenjak semalam dan rata-rata netizen telah berduyun-duyun untuk mencubanya.

https://twitter.com/jrmdzn_/status/1174682766379646981

Anda harus mencubanya sekarang kerana menu ini hanya akan berada di pasaran pada waktu terhad sahaja. kami sudah mencubanya, anda bila lagi?

Selalu makan burger, adakah anda tahu sejarah burger tercipta? Klik pautan di bawah untuk ketahui lebih lanjut.

Ketahui Sejarah Burger Sehingga Menjadi Kegemaran Orang Ramai Seluruh Dunia

‘Ramly Burger’ Pencetus Revolusi Burger Jalanan Di Malaysia

5 Tempat Makan ‘Murah’ Dan Sedap Di Kota Damansara