Untuk meraikan filem James Bond ke-25, No Time To Die, OMEGA telah mencipta Seamaster Diver 300M 007 Edisi baru.

Selain dibuat khas untuk keperluan seorang tentera, jam tangan baru ini juga direka bentuk dengan beberapa klasifikasi dari pelakon James Bond, Daniel Craig.

HYPE
‘Adakah Raya Masih Sama?’ – Iklan Raya Ini Kongsi Persoalan Menantu Bila Pertama Kali Beraya Dengan Mentua!
Baca lagi →

omega-seamaster-diver-300m-no-time-to-die-007-edition-release-2

Ia boleh didapati sama ada dengan material tali titanium Milanese atau tali NATO berwarna coklat, kelabu dan kuning gelap dengan gelang 007 terukir pada gelung jam tersebut.

Jam 42mm dibina dari Gred 2 Titanium dan mempunyai kaca khas kristal nilam. OMEGA juga telah menggunakan cawan aluminium yang diwarnakan dengan coklat “tropika” yang sepadan dengan gelang bezel yang terdapat pada jam tangan.

omega-seamaster-diver-300m-no-time-to-die-007-edition-release-4

Jam tangan ini dikuasakan oleh OMEGA Co-Axial Master Chronometer Caliber 8806 dan dilindungi oleh NAIAD LOCK yang ditandakan dengan satu siri nombor 007.

Jam tangan tahan air ini mampu untuk turun sehingga 30 bar (300 meter / 1000 kaki), menonton datang dalam kantung kain adat dan waranti OMEGA penuh 5 tahun.

omega-seamaster-diver-300m-no-time-to-die-007-edition-release-6

Harga untuk jam tangan ini adalah RM33,740.00 dan akan mula dijual di laman sesawang omegawatches.com pada Februari ini.

Sebelum ini G-Shock pernah keluarkan jam edisi khas dengan kerjasama bersama jenama sukan EVERLAST. Klik pautan di bawah untuk membaca.

G-Shock Dan Everlast Berkolaborasi Hasilkan Jam Tangan Edisi Khas

Jam Tangan TAG Heuer Edisi Khas Buat Peminat Setia ‘Kingsman’

Sanggupkah Anda Membayar RM83,000 Untuk Jam Tangan Pikachu Edisi Khas Ini?

Sumber