Pernah tak anda berdepan situasi anda ingin masak menu viral tetapi tiada masa untuk beli barangan untuk buat menu tersebut? Jangan risau kerana foodpanda ada solusi untuk masalah ini.

foodpanda baharu sahaja memperkenalkan foodpanda Meal Prep Kit, pek kulinari untuk anda masak menu kegemaran anda sendiri tanpa perlu fikir tentang bahan-bahannya. Segala bahan untuk masakan menu anda foodpanda sudah siap-siap sediakan. Bila anda terima sahaja pakej foodpanda Meal Prep Kit, anda hanya perlu masak sahaja.

HYPE
Wayout Solution Cipta Sejarah Rangkul Anugerah Company Of The Year
Baca lagi →
menu kit
Meal Prep Kit untuk Spicy Korean Prawn Mac & Cheese

Macam yang kami terima ini adalah set makanan Spicy Korean Prawn Mac & Cheese. Meal Kit ini sesuai untuk dimakan bila-bila masa sahaja; waktu berbuka, moreh atau pun sahur. Lebih menarik, dengan setiap foodpanda Meal Prep Kit ini anda akan dapat juga resipi untuk hasilkan Spicy Korean Prawn ini. Siap dapat udang yang fresh lagi dalam kotak ini!

menu resipi
Resipi daripada chef terkemuka dunia untuk rujukan anda
menu dapat
Bahan-bahan yang berkualiti disediakan oleh foodpanda

Setiap pandamart Meal Prep Kit akan hadir dengan high quality ingredient, sesuai dengan matlamat foodpanda untuk memberi hanya yang terbaik kepada pelanggan. Contohnya untuk Spicy Korean Prawn Mac & Cheese ini. Siap dapat udang fresh lagi!

Bagaimana hendak beli foodpanda Meal Prep Kit ini?

Anda hanya perlu buka aplikasi foodpanda, dan tekan ‘Shops’. Nanti anda tapi Meal Prep Kit dan pilih kit menu mana yang anda mahu.

Mudah sahaja kan? Jika ini pertama kali anda mahubuat pesanan menerusi pandamart, ini beberapa voucher untuk anda tebus bagi bulan April ini:

TRYPANDAMART: Guna TRYPANDAMART untuk dapat voucher RM15 untuk mana-mana pesanan di pandamart (sehingga 30 April sementara stok masih ada)

JOMJIMART: Nikmati diskaun RM10 untuk mana-mana pesanan pandamart bernilai RM30 dan ke atas dengan voucher JOMJIMART (Sehingga 30 April sementara stok masih ada)

Jadi, jom beli foodpanda Meal Prep Kit pertama anda di pandamart. Selain Mac & Cheese juga menu Meal Prep Kit yang lain yang anda boleh pilih antaranya Personal Pizza dan Beef Spagendang. Tepuk dada tanya apa yang anda mahu makan. Selamat mencuba!

Ini beberapa artikel berkaitan foodpanda yang anda boleh baca. Klik pada pautan di bawah.

foodpanda Lancar pandamart, Barangan Keperluan Dihantar Dalam Masa 20 Minit

5 Perkara Orang Yang Selalu Pesan Makanan ‘Online’ Sahaja Faham. Gigih Juga Mereka Ini!

‘Rider’ Foodpanda Buat Pelanggan Terkejut Hantar Makanan Guna Harley Davidson