Bekas pemain skuad kebangsaan Singapura, Baihakki Khaizan menganggap Safuwan Baharudin sudah memberi yang terbaik untuk Selangor.
Baihakki beraksi untuk Asia Warrior dalam aksi persahabatan antara kedua-dua pasukan di Stadium MBPJ baru-baru ini.
Baca Juga:
- Katsuhito Kinoshi Jelaskan Situasi Fazly Mazlan

- Katsuhito Kinoshi Yakin Dengan Bakat Tempatan Selangor

- Bekas Bintang Kelab EPL Sertai Selangor


Ketika ditanya mengenai situasi antara Safuwan dan Selangor, beliau memberi sokongan terhadap bekas rakan sepasukan.
Baihakki Beri Sokongan Kepada Safuwan Baharudin
“Saya tak tahu apa yang terjadi, tetapi saya selamanya akan menyokong Safuwan Baharudin. Dia pun sudah kembali ke Singapura.
“Apa saja yang berlaku, Safuwan sudah memberikan yang terbaik untuk Selangor,” katanya.

Selangor gagal untuk menewaskan Asia Warrior yang rata-rata dibarisi oleh pemain yang sudah bersara dari peringkat profesional.
Dalam masa yang sama, Baihakki berharap lebih ramai pemain Singapura beraksi di Liga Malaysia.
“Semua bergantung kepada pemain. Apabila saya bercakap dengan pemain muda, saya memang menyokong mereka beraksi di luar.
“Itu salah satu cara mereka menjadi pemain yang lebih baik. Liga Malaysia juga satu saingan yang baik,” tambahnya.