Sejak akhir-akhir berikutan kehadiran pandemik yang menyerang dunia, dapat dilihat orang ramai mulai mementingkan kebersihan serta mengelakkan diri daripada terlibat dengan tempat mengandungi banyak bakteria dalam usaha menjaga kesihatan dan keselesaan.

Tidak hanya di dalam rumah, malah dalam kereta yang sudah menjadi ‘rumah kedua’ buat sejumlah besar individu yang bergerak ke merata tempat sudah pastinya menjadi tempat untuk orang ramai menjaga kebersihan.

HYPE
Wayout Solution Cipta Sejarah Rangkul Anugerah Company Of The Year
Baca lagi →

Melihat kepada keadaan semasa, jaringan produk daripada Trapo sering kali menjadi pilihan pengguna. Menawarkan jaringan produk yang pelbagai dalam usaha untuk membebaskan kuman antara yang membuatkan produk Trapo didapatkan ramai.

Honda-City-Web-Slider_Web_2000x
Sumber: trapo
Screen Shot 2021-06-03 at 4.11.54 PM
Sumber: trapo

Mengulas dari segi produk, Trapo Classic Mark II antara produk yang produk menjadi pilihan di mana Trapo mengesahkan karpet keluaran mereka sebagai karpet paling bersih serta menghalang 99.99% bakteria. Menariknya, pembelian menerusi laman Trapo membolehkan pengguna memilih karpet mengikut model kereta secara terus.

Selain itu, jenama ini tampak sangat serius dalam menjamin kebersihan kereta dengan menawarkan penyembur pembasmi kuman, vakum, pembersih udara serta beberapa lagi aksesori lain berkualiti tinggi yang mampu memudahkan pengguna.

Screen Shot 2021-06-03 at 4.12.11 PM
Sumber: trapo

Jaringan produk mereka yang menawarkan waranti sehingga satu tahun serta mudah didapatkan menerusi laman mereka antara yang membuatkan orang ramai sanggup mendapatkannya. Ketahui lebih lanjut mengenai Trapo dengan klik di sini untuk ke laman rasmi.

Model yang menjadi idaman ramai iaitu Skyline R34 sedia dijual dengan harga RM750,000. Turut dikongsikan pengumuman lanjutan pengecualian cukai jualan kenderaan hingga Disember 2021.

Persis Model Paul Walker, Pemilik Skyline R34 Ini Mahu Menjualnya Pada Harga RM750,000

Perdana Menteri Lanjutkan Pengecualian Cukai Jualan Kenderaan Hingga Disember 2021