Amber Heard mungkin akan disaman sekali lagi oleh bekas suaminya Johnny Depp – walaupun beliau mengaku masih mencintai bekas suaminya yang beliau tuduh sebagai pendera, lapor CNN.

Pengakuan ini didedahkan dalam bahagian kedua wawancara eksklusif Heard bersama Savannah Guthrie dari NBC News. Ini merupakan wawancara yang pertama buat Heard sejak perbicaraan kes fitnah berprofil tinggi antara beliau dan Depp.

HYPE
‘Adakah Raya Masih Sama?’ – Iklan Raya Ini Kongsi Persoalan Menantu Bila Pertama Kali Beraya Dengan Mentua!
Baca lagi →

Apabila ditanya oleh Gutherie, selepas apa yang berlaku di antara kedua-dua selebriti ini, adakah beliau masih mencintai Depp.

Heard menjawab, “Saya sayang dia. Saya sayang dia sepenuh hati saya. Dan saya cuba yang terbaik untuk mempertahankan hubungan yang terputus dan saya tidak dapat.”

“Saya tidak mempunyai perasaan buruk atau niat buruk terhadapnya sama sekali,” tambahnya. “Saya tahu itu mungkin sukar untuk difahami atau mungkin sangat mudah untuk difahami jika anda baru sahaja menyayangi sesiapa.”

Dalam bahagian satu temu bual yang disiarkan pada hari Selasa, Heard berkata dia percaya ‘sebahagian besar perbicaraan ini dimainkan di media sosial’ dan bercakap tentang keganasan yang ditujukan kepadanya oleh penyokong Depp.

Dia lebih banyak bercakap mengenai persepsi orang ramai tentang dirinya selepas Gutherie bertanya kepada Heard tentang teks di mana Depp menjanjikan ‘penghinaan global sepenuhnya’ untuknya.

“Saya bukanlah mangsa yang baik, saya faham,” katanya. “Saya bukan mangsa yang boleh disenangi, saya bukan mangsa yang sempurna. Tetapi apabila saya memberi keterangan, saya meminta juri untuk mendengar saya dan mendengar kata-katanya sendiri yang merupakan janji untuk melakukan.”

Pada June 2 yang lalu, The Vocket melaporkan bahawa juri telah memutuskan untuk memihak kepada Johnny Depp dalam tuntutan mahkamah terhadap bekas isteri Amber Heard, di mana peguam Depp membuktikan bahawa Heard melakukan fitnah apabila mendakwa bahawa dia didera sebelum dan semasa perkahwinan mereka.

Dalam masa yang sama, pihak juri juga memihak kepada Heard, yang mendakwa bahawa dia telah difitnah oleh peguam Depp yang mendakwa dia menipu dalam kes penderaan.

Para juri mendapati Depp harus diberi ganti rugi $15 juta, manakala Heard harus menerima $2 juta.

Johnny Depp menang kes fitnah, Amber Heard diarah bayar ganti rugi RM65 juta. Rujuk pautan di bawah untuk membaca.

Johnny Depp Menang Kes Fitnah, Amber Heard Diarah Bayar Ganti Rugi RM65 Juta