Baru sahaja masuk suku tahun ketiga tapi nampaknya HUAWEI tidak menunjukkan tanda-tanda penurunan momentum penjualannya. Buktinya, pada 31 Mei 2019, HUAWEI berjaya mencatatkan 100 juta unit penjualan telefon pintarnya daripada pelbagai model.

Model terbaru HUAWEI iaitu P30 Series pula, berjaya menjadi salah satu model telefon pintar dengan catatan penjualan tertinggi. Model ini berjaya mencatatkan jualan peningkatan 52% lebih tinggi berbanding model sebelumnya P20 Series.

Apa agaknya yang membuatkan pengguna telefon pintar setia menggunakan model HUAWEI? Kami ingin berkongsi 3 sebab utama kenapa HUAWEI merupakan model telefon pintar terbaik masa kini!

Manfaat & ganjaran HUAWEI yang berbaloi-baloi!

Huawei 2

Setiap pengguna telefon bimbit pastinya mahukan servis perkhidmatan terbaik daripada pengeluar. Kalau servis baik mestilah pengguna pun setia. Kerana HUAWEI sentiasa berfikir kehadapan dan mereka sentiasa mengutamakan penggunanya.

1. Tawarkan sehingga 2 tahun warranty untuk telefon pintar!

Huawei 3

Anda pernah terfikir untuk mendapatkan insurans telefon. Mana tidaknya, bimbang jika telefon anda kena curi, kemalangan atau termasuk air, sekurang-kurangnya anda boleh tuntut ganti rugi.

Untuk pengetahuan anda, dengan HUAWEI anda tidak perlu lagi bimbang kerana HUAWEI menawarkan sehingga 2 tahun warranty untuk model telefon pintar mereka yang terpilih. Paling penting, anda tidak perlu keluarkan duit pun!

  1. HUAWEI P30 series
  2. HUAWEI Mate 20 series
  3. HUAWEI Nova 4 series
  4. HUAWEI Nova 3i
  5. HUAWEI MediaPad M5 series

Kalau anda pengguna model yang disenaraikan di atas, bolehlah upgrade warranty anda sebab tempoh yang diberikan terhad iaitu dari 1 Julai hingga 30 September 2019. Cara untuk upgrade mudah sahaja! Anda hanya perlu aktifkan HiCare apps dalam telefon pintar HUAWEI anda. Tapi, kalau nak lagi mudah pergi sahaja ke kedai servis HUAWEI yang berhampiran.

2. Harga runtuh kena grab cepat ini!

Huawei 4

Setiap kali model telefon pintar baru keluar di pasaran, perkara pertama yang menjadi penghalang kepada pengguna untuk membeli adalah harganya yang tinggi. Kadang-kadang tidak masuk akal lagi-lagi telefon pintar yang berprestasi tinggi!

Tapi, HUAWEI mengeluarkan model terbaiknya iaitu model P30 Series. Berkualiti dan yang penting mampu milik! Lihat sajalah kualiti gambar yang mampu dirakam oleh model P30 ini. Macam ambil dengan kamera profesional! Itu belum masuk teknologi kameranya yang mampu merakam gambar sehingga 50x zoom.

huawei 5

Selain itu, Nova 3i juga telefon pintar mampu milik yang berprestasi tinggi selain memberikan hasil selfie yang memukau dengan kamera hadapan (24MP+2MP) dan kamera belakang (16MP+2MP). Berita baik untuk anda, HUAWEI juga tawarkan penurunan harga sehingga RM400 untuk model kat bawah ini.

HUAWEI P30 | RM2,299 ( RM2,699)
– 8GB RAM, 128GB internal storage

HUAWEI P30 Pro | RM3,399 (RM3,799)
– 8GB RAM, 256GB internal storage

HUAWEI Nova 3i | RM799 ( RM899)
– 4GB RAM, 128GB internal storage

3. Upgrade sistem operasi EMUI 9.1.

huawei 6

Jika sebelum ni cuma HUAWEI P30 Series yang ada sistem operasi EMUI 9.1, nampaknya model HUAWEI terdahulu juga boleh update sistem operasi terbaru ini.

Sistem operasi EMUI 9.1 menjanjikan anda penggunaan telefon dengan lebih lancar tanpa risau telefon anda lagging. Terutamanya, anda yang suka main game menggunakan telefon pintar sebabnya EMUI 9.1 ini dinaiktaraf unit pemprosesan grafiknya kepada GPU 3.0 dan menyokong lebih 25 games antarabangsa termasuk Fortnite, FIFA Mobile dan Brawl Stars.

Kalau anda ingin tahu lebih lanjut tentang sistem operasi EMUI 9.1 ini, anda boleh klik di sini.

Jom beli telefon pintar HUAWEI. Serius tidak rugi!

huawei 7

Jangan fikir 2 kali kalau ingin tukar telefon pintar anda kepada HUAWEI sebab mereka gerenti beri penawaran terbaik untuk anda sebagai pengguna telefon pintar.

Tunggu apa lagi, kalau anda ingin tahu tentang ganjaran lain yang ditawarkan, pergi sahaja ke laman web rasmi HUAWEI atau singgah sahaja mana-mana outlet HUAWEI yang berdekatan anda hari ini juga!

Bermula 1 Julai sehingga 8 Julai 2019, HUAWEI Online IT Fair menawarkan promosi yang berbeza pada hari yang berlainan dan diskaun sehingga 50% untuk anda! Kalau anda berminat untuk tahu lebih lagi, sila layari HUAWEI ONLINE Office Store sekarang!