LEGOLAND® Malaysia Resort secara rasmi telah melancarkan kempen yang dinanti-nantikan pengunjung setia mereka, Splash Carnival Event yang berlangsung selama 5 minggu!

Bermula dari 16 Ogos lalu hingga 17 September, pelbagai aktiviti telah dirancang sempena LEGOLAND Water Park Splash Carnival ini yan menjanjikan keseronokan berganda buat pengunjung dengan menawarkan pelbagai permainan air yang mendebarkan dan pengalaman interaktif tambahan untuk semua peringkat umur.

Acara kemuncak setiap minggu yang ditunggu pastinya persembahan bertenaga daripada artis tempatan setiap Sabtu! Minggu lalu kami sempat menonton persembahan daripada De Fam dan pada esok (2 September), Naim Daniel pula akan berada dan memeriahkan pengunjung di LEGOLAND Water Park Splash Carnival.

Barisan artis tempatan lain yang terlibat dalam karnival ini adalah Dayang Nurfaizah, Erni Zakri,Heerraa dan ditutup dengan K-Clique pada 16 September depan.

“Kami sangat teruja untuk membawakan Acara Karnival Percikan Taman Air kepada tetamu kami yang dikasihi,” kata CS Lim, Pengarah Bahagian LEGOLAND Malaysia Resort.

“Ia satu peluang yang hebat untuk keluarga dan rakan-rakan untuk berkumpul dan menikmati musim pengalaman yang tidak dapat dilupakan, daripada pengembaraan air yang mendebarkan kepada persembahan langsung yang luar biasa oleh artis-artis terkemuka Malaysia,” tambah CS Lim.

Ini beberapa tarikan tambahan sempena LEGOLAND Water Park Splash Carnival;

Perlumbaan Bot LEGO: Uji kelajuan dan kemahiran bergerak anda dalam Perlumbaan Bot LEGO yang menggembirakan,di mana anda boleh bersaing dengan rakan dan keluarga dalam cabaran nautika yang mendebarkan.

Limbo Rock dan Hula Hoop: Tunjukkan kemahiran mengimbangi anda dan libatkan diri dalam persahabatan pertandingan di stesen Limbo Rock dan Hula Hoop Battle.

Aqua Zumba dan Just Dance Wavepool: Khas untuk semua peminat tarian dan pengunjung parti yang groovy! Sertai sesi Aqua Zumba bertenaga tinggi dan perhimpunan Just Dance Wavepool yang meriah.

Simfoni Akuatik: Menyelam dalam Perbarisan Karnival Percikan dan pertunjukan tarian setiap hari Jumaat dan Sabtu untuk mengalami gelombang muzik yang mempesonakan dengan penari, pancaragam brass dan maskot.

Anda boleh mendapatkan tiket secara eksklusif melalui Laman web rasmi LEGOLAND Malaysia Resort. Untuk pemegang MyKad, pas 1 hari anda secara automatik akan dinaik taraf kepada Pas Tahunan! Maklumat lanjut boleh dibaca di sini.

Hujung minggu ini juga anda boleh ke Matta Fair yang akan berlangsung di MITEC KL untuk rebut tawaran menarik daripada pihak LEGOLAND® Malaysia Resort.

P/S: Untuk tawaran potonganan 20% harga tiket untuk masuk Taman Air LEGOLAND, anda boleh tekan di sini. Jangan lepaskan peluang untuk sama-sama keluarga untuk have fun di LEGOLAND Water Park Splash Carnival. Jumpa di sana!