Siapa sini yang ada masalah dengan simpanan dan pelaburan? Mungkin ramai lagi tidak tahu; di mana tempat paling sesuai untuk kita menyimpan dan melabur dengan mudah dan senang.

Jom kita saksikan video di bawah untuk lihat apakah pilihan pelaburan yang paling senang dan mudah untuk Danial mula.

Artikel Berkaitan:

Jawapannya mesti lah Amanah Saham Bumiputera atau lebih dikenali sebagai ASB. Siapa sahaja yang tidak kenal ASB sebagai pilihan pelaburan yang paling dipercayai.

Setiap tahun ada dividen untuk dinikmati

ASB adalah pelaburan yang dipercayai dan menjadi pilihan orang ramai. ASB juga merupakan pelaburan yang berisiko rendah, amat sesuai untuk mereka yang ingin memulakan pelaburan; samada bagi yang baru mula bekerja sebagai tabung kecemasan, simpanan untuk anak-anak dan juga untuk jangka panjang sebagai tabungan persaraan.

  • Bukan itu sahaja, dengan kuasa kompaun iaitu dividen atas dividen, membolehkan kita untuk mengembangkan pelaburan jika dividen tidak dikeluarkan dalam jangka masa yang panjang.

Pelaburan permulaan minimum RM10

Jika dahulu, untuk memulakan pelaburan memerlukan kita untuk ke bank atau ejen ASNB; sekarang tidak lagi. Dengan hanya memuat turun aplikasi myASNB, anda semua dah boleh mendaftar akaun dan terus mulakan pelaburan dengan minimum RM10.

Aplikasi myASNB ini memudahkan urusan anda untuk pantau pelaburan dan akaun ASNB.

Selain memudahkan anda untuk setup akaun, aplikasi myASNB ini juga mudah untuk kita tambah pelaburan, tengok dividen, set Target Labur, dan melabur konsisten dengan Auto Labur. Jadi senang untuk apa-apa tujuan anda melabur; samada untuk hari tua, beli hartanah, bercuti di tepi pantai atau macam-macam lagi.

Semuanya di kawal di hujung jari

Jadi apa lagi, jom daftar akaun di aplikasi myASNB dan mulakan pelaburan. Mudah dan senang je kan? Hanya klik, klik, klik dan labur.

Hadiah keseluruhan lebih RM1 Juta.

Bukan itu sahaja, sekarang ASNB ada kempen Kumpul & Menang, dan anda berpeluang menang hadiah utama berjumlah RM10,000. Tekan link SINI untuk info kempen!

Nak daftar akaun myASNB? Anda boleh saja klik di SINI untuk maklumat lanjut.