Dah masuk musim kembali ke sekolah. Biasanya mak ayah yang paling sibuk buat persiapan anak ke sekolah. Banyak kelengkapan sekolah perlu disediakan seperti pakaian, beg, buku, alat tulis dan sebagainya. Antara barang wajib ada, mestilah kasut sekolah.

Satu masalah yang sering dihadapi oleh mak ayah ialah kaki anak yang berbau ketika pulang dari sekolah. Mereka pakai kasut sekolah dari pagi sampai petang. Bila terperap dengan lama, kaki mereka akan berpeluh. Sebab itu ia berbau.

Nak selesaikan masalah ini mudah sahaja. Anda hanya perlu dapatkan kasut sekolah yang sesuai untuk anak!

Kasut sekolah Bata ada ciri antibakteria, anak melangkah dengan kaki yang segar!

Siapa kat sini belum dapatkan kasut sekolah baru untuk anak lagi? Kalau belum, apa kata anda dapatkan kasut sekolah Bata ni, siap dilengkapi dengan ciri antibakteria lagi.

Ramai mak ayah yang dah pakaikan kasut sekolah Bata ni untuk anak mereka, rata-rata semua puas hati. Kasut ini boleh beri anak perlindungan sepanjang hari terhadap bakteria. Memang pilihan utama mak ayah lah!

Jom kita tengok apa yang menarik tentang kasut sekolah Bata ni sampaikan jadi kesukaan ramai!

Menggunakan Antimicrobial Technology oleh LifeNatural, 100% secara semula jadi

Sebenarnya terdapat pelbagai jenis kasut sekolah Bata terbaru bercirikan antibakteria di pasaran. Koleksi ni menggunakan Antimicrobial Technology oleh Life Natural yang mampu mengawal bau peluh akibat bakteria.

Keluaran kasut sekolah Bata ni telah diuji oleh makmal untuk memberi perlindungan dan prestasi maksimum. Lengkap dengan 100% bahan semula jadi pulak tu. Bagus kan?

Memiliki dwi-perlindungan: cegah 99% bakteria & kurangkan bau peluh

Kelembapan kaki yang diserap ke dalam kasut akan menyebabkan bakteria membiak serta bau yang kurang enak. Tapi selepas anak anda memakai kasut sekolah Bata, anda tak perlu risau lagi.

Paling menarik, kasut sekolah Bata ni memiliki dwi perlindungan yang mampu mencegah 99% bakteria dan mengurangkan bau peluh. Anak anda akan melangkah ke sekolah dengan kaki yang segar sepanjang hari. Yay!

Kasut sekolah Bata ni dah bantu ramai mak ayah untuk selesaikan masalah kaki anak mereka yang berbau ketika pulang dari sekolah. Tak pengsan la bau kaki mereka lepas ni.

Kasut yang direka dengan Memory Foam Insole Technology, selesa dipakai!

Pemilihan kasut sekolah yang sesuai dapat beri sokongan untuk anak lebih fokus di sekolah. Antara ciri wajib ada pada kasut sekolah ialah ringan, bernafas dan selesa. Ciri ni sememangnya ada pada kasut sekolah Bata.

Kasut sekolah Bata direka dengan Memory Foam Insole Technology yang hebat. Selain ringan dan bernafas, ia akan buat anak anda selesa memakainya seharian di sekolah. Memang terbaik!

Tak sabar nak dapatkan kasut sekolah Bata ni untuk anak anda? Kami ada berita gembira!

Promosi istimewa Bata sempena musim kembali ke sekolah [5 Feb – 17 Mac 2024]

Sempena musim kembali ke sekolah, Bata menawarkan promosi kasut sekolah dengan kombo istimewa. Pakej Kombo 1 membolehkan anda beli 2 pasang kasut dengan harga RM89.00 sahaja. Pakej Kombo 2 pula membolehkan korang beli 2 pasang kasut dengan harga RM139.00 sahaja. Serius berbaloi!

Bata juga menawarkan promosi Purchase with Purchase (PWP) yang eksklusif di kedai fizikal Bata. Dengan buat pembelian, anda boleh dapatkan beg galas dengan harga RM59 sahaja. Selain tu, anda juga boleh dapatkan 4 pasang stokin pada harga RM29 sahaja. Syoknya!

PROMOSI ISTIMEWA BATA
Tarikh: 5 Februari hingga 17 Mac 2024
Kombo 1: 2 pasang dengan harga RM89
Kombo 2: 2 pasang dengan harga RM139
PWP: 1 beg galas RM59
PWP:4 pasang stokin RM29

Dah ada promosi istimewa ni, kenalah guna peluang sebaik mungkin. Inilah masanya untuk dapatkan kasut sekolah Bata untuk anak anda dengan tawaran harga terbaik.

Anda boleh dapatkan lebih banyak lagi produk Bata di cawangan Bata berhampiran anda. Selagi stok masih ada ya? Jom ke Bata sekarang!
Info lebih lanjut tentang produk-produk keluaran Bata boleh klik DI SINI.