Debaran SPM makin terasa. MCPLUS mengadakan satu tindakan luar biasa untuk membantu calon SPM skor! Untuk pengetahuan semua, MCPlus merupakan pusat tuisyen online terbesar negara yang telah berjaya menghasilkan beribu pelajar cemerlang.

Bayangkanlah, dalam masa dua tahun sahaja mereka sudah bimbing lebih daripada 300,000 pelajar di seluruh negara. Tak ke hebat tu?

Baca Juga:

MCPlus dalam misi untuk membantu calon SPM batch’05.

Komited dalam menjalankan tanggungjawab mereka selaku pengajar, MCPlus kini dalam misi untuk membantu calon SPM ’05 mendapatkan keputusan cemerlang.

Mereka telah merangka satu pelan khusus bagi meningkatkan markah pelajar. Pelan yang dikenali sebagai MegaPlan SPM ini, merupakan satu karya hebat daripada sekumpulan pendidik yang yakin bahawa semua calon SPM mampu skor. Apa yang penting, calon-calon ni perlu ikut strategi yang tepat.

Cover semua silibus secara intensif.

Kalau anda nak tahu, rancangan MegaPlan SPM dibahagikan kepada 3 fasa dan calon-calon bakal dibimbing oleh 32 tutor terbaik yang telah dilatih untuk mengajar secara atas talian.

Fasa 1- Seminar BOOSTER selama 18 jam dijalankan PERCUMA untuk pelajar SPM seluruh Malaysia.

Fokus utama fasa 1, ialah bahagian paling sukar untuk skor bagi setiap subjek. Bukan apa, MCPlus mahu membantu meningkatkan keyakinan pelajar akan kebolehan diri untuk skor dalam setiap subjek yang diambil.

Fasa 2- Seminar ALL OUT SPM selama 222 jam yang INTENSIF PADU. Cover keseluruhan subjek tingkatan 4 & tingkatan 5

Lebih intensif dan padat dengan pelbagai perkongsian ilmu, tutor akan cover seluruh silibus tingkatan 4 dan tingkatan 5 di fasa 2 dengan modul istimewa.

Modul bagi fasa 2 bukan biasa-biasa sebaliknya, modul ini telah dibincangkan dan dibahaskan oleh para tutor bagi memberikan impak besar kepada pelajar.

Fasa 3- Seminar STRATEGISE selama 18 jam juga dijalankan secara PERCUMA untuk pelajar SPM seluruh Malaysia.

Melengkapkan fasa 1 dan fasa 2, fasa 3 merupakan seminar yang menekankan pembahagian markah dan teknik penskoran setiap subjek SPM. Perkara ini akan membuat pelajar jadi lebih peka dengan topik yang menawarkan lebih banyak markah.

Selain itu, pelajar akan turut dibekalkan dengan teknik-teknik khas terutamanya untuk matapelajaran seperti matematik dan matematik tambahan.

Andainya pelajar mengikuti rapat ketiga-tiga fasa MEGAPLAN SPM kelolaan MCPlus, skor SPM bukan lagi hanya satu impian, tetapi adalah realiti.

Maklumat lanjut berkaitan MCPlus dan ALL Out SPM Seminar boleh didapati di https://mcplus.my/