Raya datang lagi! Macam biasa, nak raya ini, mestilah ada deals menarik dan seperti selalu antara pemaju yang tidak pernah terlepas menawarkan tawaran menarik waktu raya ini adalah LBS Bina!

Setiap tahun,inilah yang ditunggu-tunggu oleh mereka yang sedang mencari-cari rumah idaman!

Tahun ini bukan sahaja duit raya yang LBS Bina mahu beri tetapi mereka mahu tawarkan gold bar dan tidak terhenti disitu sebab terdapat macam-macam insentif lain akan diberikan!

Kalau nak tahu apa yang anda boleh dapat kalau anda beli rumah dari LBS Bina raya ni, ayuh baca sehingga habis!

Bling-bling raya tahun kali ini dengan jongkong emas 999!

Setiap pembeli yang telah menandatangani SPA dan diluluskan loan berpeluang untuk rebut peluang memenangi jongkong emas 999.9!

Jumlah gold bar yang tersedia adalah sebanyak RM600,000*. Wang besar, wang besar!

Bagi yang pertama kali beli rumah, rumah LBS Bina merupakan antara kawasan perumahan yang jadi rebutan sebab komunitinya memang best!

Lokasi pun strategik dan kebanyakannya terletak di kawasan yang lengkap dengan kemudahan asas seperti tadika, sekolah, jalan yang terus keluar ke highway dan sebagainya.

Sesuai sangat untuk pelan jangka masa panjang kita.

Tak mungkin mereka kasi tu je guys, ada pelbagai tawaran istimewa lain dengan LBS Bina!

Antara sebab lain LBS Bina dipilih oleh para pembeli ialah, mereka menawarkan lebih daripada sepatutnya. Selain daripada berpeluang untuk dapatkan jongkong emas, anda juga akan dapat item di bawah ini:

Pakej Kelengkapan Perabot (Untuk projek terpilih sahaja)
Ganjaran Kesetiaan
Pengecualian Yuran Guaman
Skim Bayaran Fleksibel
Yuran Keluar Sifar
Bayaran Tempahan yang Rendah

Berbaloi kan? Susah nak dapat tawaran menarik macam ni!

Berminat nak bling-bling raya ni? Tak perlu susah-susah, boleh scan sahaja kod QR di bawah ini!

Sebelum scan mesti anda nak tahu projek apa yang terlibat dan dekat mana lokasi perumahan tersebut kan? Ayuh rujuk senarai di bawah ini dahulu:

Astella, D’Island Puchong
KITA Bestari
KITA Sejati
Prestige Residence
SkyLake Residence @ Puchong

Kempen ini akan berlangsung dari 1 April 2024 hingga 31 Mei 2024. Jangan fikir panjang lagi dah! Benda best macam ini ramai orang yang menanti!

Live Streaming jual beli rumah di TV dengan deposit serendah RM1? Anda boleh tonton di Wowshop!

Zaman dah canggih, teknologi dah maju, semua benda pun kita boleh gunakan untuk dapatkan liputan yang meluas dan paling penting, untuk memudahkan anda dapatkan akses maklumat dengan lebih mudah!

Anda boleh tonton Wowshop secara live bermula 1 April 2024, 11.30 pagi di 8TV. Ikuti laman sosial mereka untuk info lanjut!

Bagi yang nak tahu dengan lebih lanjut mengenai hartanah LBS, boleh layari campaign.lbs.com.my atau imbas kod Qr di bawah: