Urusan peribadi seperti memperbaharui road tax di Jabatan Pengangkutan Jalan (JPJ) kadangkala ambil masa yang panjang. Bila di hari puncak terutamanya hari Isnin, ada yang terpaksa beratur 4 jam untuk renew road tax mereka sahaja.

Bagaimana jika kami kata terdapat alternatif yang cepat dan tidak memerlukan anda bazir masa untuk anda renew road tax kereta anda?

Bjak.my penyelamat masa dan hari anda

Roadtax delivery

Bjak.my adalah pengendali cukai jalan serta insurans kereta terbesar di Malaysia. Mungkin ada yang masih skeptikal dengan servis renew cukai jalan ini secara dalam talian tetapi jika anda tidak cuba, anda tidak akan tahu betapa efektifnya Bjak.my ini.

Bagi yang sudah menggunakan Bjak.my, rata-rata sangat berpuas hati dengan servis yang ditawarkan. Bukan sahaja ia murah dan cepat, anda boleh membandingkan insurans kereta dengan segera menerusi lebih daripada 10 syarikat insurans dan takaful yang ditawarkan di Bjak.my.

Ramai yang sudah cuba dan berpuas hati

Ini pula beberapa respon pengguna yang berpuas hati dengan servis Bjak.my. Ramai yang terkejut apabila menerima cukai jalan mereka dalam masa tidak sampai dua hari selepas membuat pembayaran.

bjak
Komen daripada pengguna yang sudah kali ke-4 menggunakan bjak.my
[/caption]

bjak 2
Pelanggan lain yang turut berpuas hati dengan servis Bjak.my

Tidak terlupa, Bjak.my juga menawarkan perlindungan kereta mengikut keperluan anda. Jadi, pengguna boleh jimat dengan ambil perlindungan mengikut budget atau keperluan mereka sahaja.

Kini semuanya di hujung jari. Layari laman Bjak.my di sini. 3 juta pemilik kenderaan sudah menggunakan Bjak.my. Kini giliran anda pula untuk cuba.

Bila dah cuba sendiri, baru tahu ini adalah cara paling bijak dan pantas untuk renew cukai jalan serta insurans kereta peribadi anda. Ingat road tax, ingat Bjak.my!

Ini pula artikel kami berkaitan Bjak.my sebelum ini. Klik pada pautan di bawah.

Ini Cara Paling Pantas dan Bijak Untuk Anda ‘Renew’ Cukai Jalan Dan Insurans Kenderaan