Sebelum ini, Datuk Aishah telah meluahkan kekecewaannya apabila hadiah tanah lot ketika memenangi Gegar Vaganza musim keempat masih belum diterimanya dan dia sudah menunggu hampir 5 tahun untuk mendapatkan penyelesaian isu tersebut.

Susulan itu, nama Datuk Seri Vida ‘dipetik’ orang ramai dan mengaitkan dirinya dengan isu tuntutan hadiah tanah lot banglo tersebut serta dia menegaskan bahawa tidak mempunyai kaitan dengan hadiah itu.

HYPE
‘Adakah Raya Masih Sama?’ – Iklan Raya Ini Kongsi Persoalan Menantu Bila Pertama Kali Beraya Dengan Mentua!
Baca lagi →

Menurut laporan, Vida mengatakan bahawa dirinya tidak mempunyai kaitan dengan isu tersebut dan memberitahu ianya melibatkan penaja lain serta pelik apabila ramai yang keliru.

“Penaja yang terlibat difahamkan merupakan sebuah syarikat peneraju perumahan. Sebelum ini pun, isu antara saya dengan Aishah membabitkan tajaan hadiah barangan kemas. Tetapi, hal itu pun sudah lama selesai.

“Jadi, saya harap, jangan kaitkan dengan saya tentang hadiah tanah itu. Saya tiada kaitan. Jangan menganiaya saya,” kata Vida.

Malah, Vida turut mengatakan bahawa isu salah faham pemberian hadiah barangan kemas itu memberi kesan pada perniagannya hingga terjejas teruk dan bukan mudah untuknya bangkit kembali.

Sementara itu, kami kongsikan beberapa artikel yang sedang ‘trending’ di The Vocket pada pautan di bawah ini.

Sudah Rasmi Boleh Digunakan, Pengguna Dilihat Bangga ‘Flex’ Apple Pay Di Media Sosial

‘Hormat Seni Silat’ – Pesilat Kristian Ini Dedah Sebab Pakai Tudung Ketika Kejohanan