Selalu mengadu data internet tidak cukup? Mahu tambah kuota mahal pula. Apabila tidak habis pakai, membazir. Peningnya! Dengan Yoodo, anda tidak perlu pening lagi sebab anda hanya perlu bayar apa yang anda guna sahaja!

Yoodo adalah syarikat telekomunikasi pertama yang menawarkan servis mudah alih 100% digital dengan pelan boleh ubah suai. Untuk pengetahuan anda, Yoodo dikuasakan oleh Celcom yang mempunyai rangkaian 4G LTE terluas di Malaysia. Masuklah ceruk kampung mana sekalipun, tetap ada liputan.

Lebih daripada 350,000 kombinasi pelan telefon

Macam kami cakap tadi, Yoodo membenarkan anda menyesuaikan pelan mengikut keperluan, bukan? Betul, Yoodo menawarkan keistimewaan ini dengan lebih daripada 350,000 kombinasi pelan untuk dipilih!

Anda sahaja yang tahu berapa banyak data, panggilan dan SMS yang anda guna setiap bulan, kan? Jadi, Yoodo nak bagi kebebasan kepada anda untuk ubah suai sendiri pelan telefon supaya tiada lagi pembaziran. Paling penting, Yoodo tidak ikat anda pada mana-mana pelan pun. Jadi anda boleh tukar atau batalkan pelan anda tanpa caj. Bestkan?

Malah, Yoodo juga menawarkan servis eSIM yang membolehkan penggunaan beberapa nombor aktif pada telefon anda. Anda boleh muat turun aplikasi Yoodo, daftar dan aktifkan eSIM Yoodo anda dalam masa 5 minit sahaja! Tidak payah kad SIM fizikal atau beratur panjang di kedai pun.

Nak cuba buat pelan telefon sendiri? Klik sini.

Ganjaran menarik menanti anda

Sempena menyambut ulang tahun ke-2 Yoodo, Yoodo nak bagi anda banyak ganjaran yang hebat! Mari kami kongsikan:

1. Yoodo Rewards – Beli lebih, PERCUMA lebih!

yodoo_2020_rewards_article (2)

Yoodo Add-On

Bagi anda yang mahukan lebih keseronokan, Yoodo turut menawarkan Add-On untuk aplikasi permainan, hiburan, media sosial, beli-belah dan pembayaran dengan harga serendah RM5 untuk 20GB! Malah, kalau anda sudah beli 10 Add-On, anda akan dapat 1 Add-On PERCUMA!

yoodo asas

Pas Perantauan Roam Like Home Yoodo

Selain itu, Yoodo turut menawarkan pas perantauan Roam Like Home untuk memudahkan anda ketika melancong. Dengan pas perantauan serendah RM5 ini, anda boleh gunakan pelan telefon peribadi anda di luar negara.

Untuk pengetahuan anda, apabila anda cukup beli pas perantauan ini sebanyak 10 hari, anda akan dapat pas 1 hari secara PERCUMA!

Untuk maklumat lanjut tentang Yoodo Roam Like Home, klik sini.

2. Power Pass, super-charge data anda!

Power Pass image

Untuk anda yang suka marathon tonton video, stream filem dan drama online serta pemain game tegar, Yoodo menawarkan promosi data Power Pass 100GB untuk sejam pada harga serendah RM2 sahaja.

3. Promosi 2020 – 20GB untuk RM20!

Lebih hebat lagi, Yoodo sedang mengadakan promosi 20GB pada harga RM20 SAHAJA untuk masa terhad. Jadi, jangan lepaskan peluang ini!

Macam-macam anda boleh buat dengan 20GB itu! WhatsApp crush pagi petang siang malam, buat Instagram Story setiap aktiviti anda sepanjang hari, adakan 5 perlawanan Mobile Legend dengan kawan-kawan dan macam-macam lagi!

Tunggu apa lagi? Klik sini untuk maklumat lanjut tentang Promosi 2020 Yoodo!

Jom bertukar ke Yoodo sekarang!

Yoodo-SIM-Card-Pack

Menarikkan apa yang Yoodo tawarkan ini? Mula reka pelan telefon anda sendiri sebab #YouDoItBetter 

Kalau anda tempah kad SIM Yoodo sekarang, anda boleh dapat data 5GB PERCUMA untuk pengaktifan kali pertama pada bulan pertama!

Waaah, bestnya! Jom bertukar ke Yoodo sekarang! Dapatkan kad SIM Yoodo PERCUMA anda di sini. Penghantaran adalah PERCUMA!

Belum ada aplikasi YoodoDownload untuk platform iOs dan Android sekarang atau layari laman web Yoodo untuk maklumat lanjut.

Pastinya dengan Yoodo, anda juga akan lebih mudah menonton Netflix bersama rakan-rakan dalam tempoh Perintah Kawalan Pergerakan ini. Apa kata ketahui lebih lanjut tentang Netflix Party di bawah ini.

Netflix Party Bolehkan Anda Dan Rakan Tonton Rancangan Yang Sama Secara Berasingan

Netizen ‘Luah Perasaan’ Tentang Perniagaan Mereka Yang Terkesan Kerana COVID-19

Gara-Gara ‘Coronavirus Challenge’, Gadis Ini Dikecam Jilat Tempat Duduk Tandas Kapal Terbang