Siri Redmi Note 13 yang terbaru terus ditambah baik dengan ciri-ciri terunggul, termasuk kamera, reka bentuk dan prestasi.

Dengar macam menarik kan? Lagi-lagi untuk anda yang suka betul tangkap gambar yang estetik, kami yakin anda akan tertarik nak dapatkan peranti ini!

Jom kita lihat sebab-sebab yang menjadikan Siri Redmi Note 13 baharu ini ikonik dan dikatakan RAJA peranti mid-range .

Ciri kamera yang menjadikan setiap tangkapan ikonik!

Telefon pintar kali ini menjanjikan imej yang ditangkap lebih pantas dan lebih jelas sehingga mampu untuk hasilkan karya seni yang boleh dicetak dengan kamera 200MP atau OIS/108MP.

Bukan itu sahaja, anda juga boleh gunakan kreativiti masing-masing untuk dapatkan shot yang versatile dengan adanya 2-4X zoom in sensor.

Jadi anda boleh tangkap gambar dan cipta lebih banyak keunikan tersendiri dengan kamera film dan art frame filters!

Dilengkapi dengan reka bentuk premium dan bezel ultra-nipis

Untuk pertama kalinya, Siri Redmi Note 13 bukan sahaja direka dengan bentuk premium, malah tahan lama dengan tepi skrin ultra-slim terkemuka dalam industri untuk penampilan yang ikonik!

Selain itu, reka bentuk yang menakjubkan ini dilengkapi dengan Corning Gorilla Glass Victus pada Redmi Note Pro Series.

Jadi pengguna boleh menikmati pengalaman hiburan di mana-mana sahaja, sama ada di dalam atau di luar rumah tanpa perlu bimbang tentang telefon anda!

Tak perlu risau tentang bateri dengan adanya pengecasan pantas!

Lepas ini anda tak perlu risau jika keluar sepanjang hari untuk ambil gambar atau video sebab Siri Redmi Note 13 mempunyai prestasi berkuasa untuk jadikan all-day battery dengan pengecasan pantas 120W.

Nak lagi menarik, pengguna juga boleh nikmati kecerahan dan kejelasan ikonik dengan paparan AMOLED FHD+ 1.5K* 120Hz (*paparan 1.5K hanya tersedia dalam Siri Redmi Note Pro).

Jom tempah sekarang!


Ada plan nak tukar telefon? Info lanjut di sini!

Warna yang tersedia:
Redmi Note 13 Pro+ 5G: Midnight Black, Moonlight White, Aurora Purple
Redmi Note 13 Pro 5G: Midnight Black, Ocean Teal, Aurora Purple
Redmi Note 13 5G: Graphite Black, Ocean Teal, Artic White
Redmi Note 13: Midnight Black, Mint Green, Ocean Sunset

Tempahan boleh dibuat melalui dalam talian atau di kedai yang terpilih dan korang boleh layari Facebook Xiaomi atau Instagram Xiaomi Malaysia!