Sambutlah perayaan akhir tahun dan musim pemberian pada tahun ini dengan pelbagai tawaran menarik di foodpanda yang pastinya membawa kegembiraan buat seisi keluarga anda.

Mengulas mengenai tawaran menarik ini, Sayantan Das, Pengarah Urusan foodpanda Malaysia berkata kami sentiasa ingin membawa dan menghantar kegembiraan sepanjang tahun dan perayaan Krismas dan tahun baharu juga semestinya tidak terkecuali.

HYPE
‘Adakah Raya Masih Sama?’ – Iklan Raya Ini Kongsi Persoalan Menantu Bila Pertama Kali Beraya Dengan Mentua!
Baca lagi →

Ini antara tawaran menarik yang terdapat di foodpanda ketika ini:

1. Soul Brew
Untuk tempoh masa terhad sahaja, nikmati diskaun 55% (diskaun maksimum RM10) untuk Strawberry Pudding Cream Frappe dan Pandan Milk Coffee Cream Cheese dengan pesanan minimum RM18. Tawaran ini juga boleh digabung bersama kod baucar.

2. Starbucks


Nikmati minuman Krismas Starbucks untuk masa terhad ini, termasuk Peppermint Mocha, Toffee Nut Crunch Latte, Confetti Cookie Latte dan Gingerbread Latte dengan potongan sebanyak 15% untuk pesanan Pick-Up. Tawaran ini juga boleh digabung bersama kod baucar.

3. Morganfield
Rasai sajian Krismas Jolly Chrismas Platter dan Mini Jolly Chrismas Platter dari Morganfields. Gunakan kod PANDAVIP untuk menikmati diskaun sebanyak 30% (diskaun maksimum RM8) dengan pesanan minimum RM25 sepanjang bulan Disember.

Bukan itu sahaja, Dapatkan diskaun 50% (diskaun maksimum RM12.50) dengan pesanan minimum RM25 dari 25 Disember hingga 31 Disember 2021 dengan penggunaan kod PANDASTARS.

4. myNEWS
Nikmati diskaun sehingga 28% untuk barangan terpilih seperti Maggi Hot Mealz, Mamee Monster, Milo, Minute Maid Pulpy dan banyak lagi.

5. Village Grocer


Penghantaran percuma dengan pesanan minimum RM100 untuk barangan terpilih termasuk Magnum Mini Almond, Magnum Mini Classic Almond, Sardin Ayam Brand dan banyak lagi.

6. Shell Select
Ahli pandapro boleh menikmati potongan 20% dengan pesanan minimum RM25 dan bagi yang bukan ahli, nikmati potongan sebanyak 15% dengan pesanan minimum RM25.

7. pandamart
Bermula dari 10 Disember hingga 25 Disember 2021, lebih daripada 60 barangan yang berada dalam kategori Christmas Gift, Cakes, dan Confections akan dijual di pandamart seluruh negara. Antara barang-barang yang para pelanggan boleh dapati di pandamart adalah seperti Classic Fruitcake 400g dan pandamart Sticky Dates Fruitcake 400g.

8. pandapro
Dengan cuti akhir tahun yang semakin hampir, nikmati potongan 25% daripada jumlah bil apabila anda menjamu selera di restoran-restoran seperti Powerplant, Jann @ Four Points By Sheraton, Chinatown dan Quan’s Kitchen (Four Points by Sheraton Kuala Lumpur). Tawaran sah pada setiap hari kecuali Krismas, Malam Tahun Baru dan Tahun Baru.

Untuk maklumat lanjut mengenai tawaran foodpanda, boleh layari halaman tawaran di sini atau terus sahaja tekan aplikasi foodpanda di telefon pintar anda. Selamat buat pembelian!

Ini beberapa artikel yang hangat sepanjang minggu ini. Baca lagi pada pautan di bawah.

Rider Sanggup Cuti Hantar Makanan Demi Bantu Mangsa Banjir

‘Menyelamat Tanpa Henti, Cacian Yang Kami Terima’- Luahan Hati Anggota Bomba Selepas Dikritik Hebat Netizen

Status Halal Jadi Pertikaian Segelintir Netizen, Dr Zulkifli Jawab Isu Makan Masakan Gurdwara