Sebelum ini, unifi menjadi pilihan ramai untuk Wi-Fi berkelajuan tinggi tanpa hadnya, tapi kali ini unifi menampilkan pula unifi Plus Box yang datang dengan ciri Android TV dalam resolusi 4k Ultra HD! Canggih!

Bukan itu sahaja, ada banyak lagi keistimewaan unifi Plus Box yang kami sudah tidak sabar lagi ingin share dengan anda ini. Check this out!

Strim lebih banyak rancangan mudah alih kegemaran anda

unifitv_01-950×535

Kalau anda nak tahu, unifi Plus Box ini sudah pun dilengkapi dengan unifi TV, BBC Player, YuppTB, Dimsum, Viu, YouTube dan banyak lagi! Bagaimanapun, Netflix adalah tidak termasuk. Lepas ini, memang melekat sahaja anda depan TV!

Hubungkan peranti ke kaca tv dengan mudah!

Screen-Shot-2020-01-17-at-4.13.50-PM

Kadang-kadang tidak puas tonton rancangan favourite kita di smartphone sahaja. Kan best kalau boleh tengok di TV. Siapa kata tidak boleh?

Sekarang, anda boleh nikmati rancangan kegemaran anda hanya dengan menghubungkan smartphone, tablet atau laptop ke kaca TV dengan aplikasi unifi PlayTV. Cuma satu tap sahaja yang diperlukan untuk menyambungkan peranti pilihan anda ke kaca TV secara nirwayar.

Tonton lebih daripada 70 saluran premium dengan Pek Ultimate TV unifi!

14d4

Ini termasuk saluran popular seperti FOX, BBC, National Geographic, Nickelodeon, dan banyak lagi! Wow!

Tak perlu berebut, seluruh keluarga boleh nikmati rancangan yang mereka gemari!

Ayah nak tengok berita, mak nak tengok drama, adik pulak nak tengok kartun, haih macam mana ini? Bagi rumah yang mempunyai pelbagai peranti, kini anda sudah boleh akses sehingga 5 peranti berbeza dengan aplikasi unifi PlayTV. Selesai masalah!

Screen-Shot-2020-01-17-at-4.12.11-PM

Malas nak capai phone? Kawal dengan suara sahaja!

Drama sudah habis, malasnya nak tukar rancangan lain. Tidak payah susah-susah, alih sahaja channel guna suara anda!

Memandangkan ia menggunakan Android TV, maka anda boleh kawal unifi Plus Box ini dengan Google Assistant untuk carian berasaskan suara. Cool kan?

Yang lagi best, anda boleh dapatkan unifi Plus Box secara PERCUMA

493245

Sekiranya anda sudah melanggan salah satu pelan jalur lebar unifi Home, anda layak untuk mendapatkan unifi Plus Box ini secara PERCUMA!

unifi Plus Box hadir dengan pelan Unifi 30Mbps, 100Mbps dan juga 300Mbps. Bagi pelanggan yang sedia ada, anda boleh melanggan unifi Plus Box dengan mengemaskini kontrak selama 24 bulan bersama-sama dengan pelan unifi. Tapi, buat masa ini, tiada pilihan tawaran unifi Plus Box tanpa unifi TV yang disediakan.

Anda baru ingin melanggan unifi? Jangan risau, anda juga layak untuk mendapatkan unifi Plus Box secara percuma apabila anda memilih salah satu daripada tiga pakej di bawah ini (kontrak 24 bulan):

Screen-Shot-2020-01-17-at-3.44.35-PM

Screen-Shot-2020-01-17-at-3.47.24-PM-2

Screen-Shot-2020-01-17-at-3.48.31-PM

Kalau anda jenis kaki drama, kami sarankan anda untuk langgan pakej 300Mbps, sebab anda akan dapat 6 bulan akses percuma Viu. Fuh! Oh ya, bagi pelanggan baru, anda akan menerima akses ke unifi TV Ultimate Pack yang menyajikan lebih daripada 70 saluran dan akses kepada BBC iPlayer.

Selain itu, pelanggan baru juga boleh memilih untuk menyesuaikan atau meningkatkan pengalaman dalam talian anda dengan mana-mana Add-Ons unifi, termasuk sistem Wi-Fi Mesh yang membantu menghilangkan ‘dead spots’ Wi-Fi dengan hanya RM15 sebulan (2 nod) selama 24 bulan.

Bagi anda yang sudah pun melanggan jalur lebar unifi semasa, anda masih boleh nikmati unifi Plus Box baru dengan hanya membayar RM10 tambahan setiap bulan.

Malah, anda juga boleh set up Plus Box anda sendiri dan anda boleh ketahui caranya yang cukup mudah dengan lihat video di bawah ini. Untuk maklumat lanjut tentang unifi Plus Boxanda boleh layari laman sesawang unifi dengan klik sini. 

Menarik, bukan? Sementara itu, anda mungkin berminat untuk menggunakan unifi mobile 99. Apa itu? Klik pautan di bawah untuk ketahui lebih lanjut.

Tawaran Unifi Mobile 99 Dengan Harga RM59 Sebulan Diteruskan Sehingga 31 Mac 2020

Ini Tip Penting Dan Mudah Penjagaan Laptop Supaya Tahan Lebih Lama

3 Cara Pengguna unifi Boleh Dapatkan Penggunaan Wi-Fi Yang Lebih Baik