Memiliki telefon pintar takkan lengkap kalau tiada pelan yang menawarkan data dan kelajuan internet tanpa had. Mana tidaknya pakai telefon canggih mestilah ingin tonton video dengan kualiti terbaik.

Tapi, mahu langgan pelan macam ini kena bayar mahal pula! Say no more, anda tahu atau tidak yang sekarang ini, U Mobile menawarkan data dan kelajuan internet tanpa had dengan pelan pascabayar terbarunya GX68.

Manakala pelan prabayar terbaru GX38 pula, menawarkan internet tanpa had dengan kelajuan 2 kali lagi pantas dari pelan sebelum ini! Kedua-dua pelan ni ditawarkan pada harga yang sangat berbaloi. Gila bestlah!

Lagi laju, lagi gila dengan kelajuan & internet tanpa had!

UMB1709_GX68_ArticleVisual_BM_Final

Sejak memperkenalkan perkhidmatan internet tanpa had, U Mobile sentiasa menjadi antara pilihan utama pengguna internet di Malaysia, jika sebelum ini U Mobile hadir dengan pelan internet pascabayar tanpa had GX50 dengan had kelajuan internet sehingga 5Mbps.

Kini dengan pelan prabayar terbaru GX68, anda boleh menikmati pengalaman melayari internet paling gila, sebab sudah tiada lagi sekatan kelajuan. Jadi, senang cerita anda boleh melayari internet dengan DATA & KELAJUAN INTERNET TANPA HAD sepuas hati. Memang betul gila U Mobile ini!

200212-umobile-postpaid-gx68

Dengan pelan prabayar terbaru GX68, anda hanya perlu berbelanja RM68/sebulan untuk pelan internet, ini sememangnya harga paling rendah yang ditawarkan oleh pembekal telco di pasaran untuk pelan pascabayar tanpa had.

Lagi gila kalau anda melanggan pelan GX68 sekarang, anda boleh menikmati rebat RM10! Anda hanya perlu bayar RM58 sahaja setiap bulan, rebat ini merupakan tawaran seumur hidup tanpa kontrak, jika anda daftar dalam tempoh promosi ini sahaja!

Lepas ini, lagi banyaklah video yang anda boleh tonton dengan kualiti yang lebih baik. Nak main permainan video online pun lebih syok sebab sudah tiada lag. Anda juga boleh layan media sosial selama mana anda mahu dan nikmati lagu popular di platform penstriman muzik kegemaran anda.

Tidak perlu sudah nak check usage internet anda setiap hari, bila anda sudah ada pelan yang menawarkan data dan kelajuan internet tanpa had!

gx38

Dengan menawarkan data dan kelajuan internet tanpa had kepada pengguna, pastinya menjadikan pelan pascabayar GX68 sebagai pelan paling gila di pasaran sekarang!

Anda juga boleh berkongsi hotspot bersama kawan-kawan dengan data sebanyak 5GB/sebulan. Lagi enjoy la lepas ini nak streaming lebih banyak video kelakar atau bermain permainan video online bersama. Barulah kawan lagi sayang!

Borak gila-gila bersama yang tersayang!

U-MOBILE

Tidak perlu risau bila berjauhan dengan yang tersayang sebab dengan pelan pascabayar GX68, anda boleh berhubung dengan sesiapa, pada bila-bila masa, di semua rangkaian tanpa dikenakan caj tambahan.

Kalau panggilan masih tidak dapat hilangkan rasa rindu, anda boleh sahaja buat panggilan video menggunakan aplikasi Whatsapp, Viber, Facebook Messenger, Imo atau Wechat menggunakan internet dengan kelajuan tanpa had GX68!

2 kali lebih laju bila layari internet dengan pelan prabayar GX38!

FA-Giler-2.0-Prepaid-POSM-Article-KV_1200x628px_BM

Jika sebelum ini pelan U Mobile memperkenalkan GX30 dengan kelajuan internet terhad kepada 3Mbps. Tapi kali ini, dengan pelan GX38, anda akan dapat kelajuan internet sehingga 6Mbps, 2 kali lagi laju daripada pelan sebelum ni.

Anda juga boleh menikmati internet tanpa had dan 3GB hotpspot pada harga RM38/sebulan!

BARU-GX68

Untuk masa yang terhad juga, kalau anda bertukar ke pelan prabayar GX38 sekarang, anda hanya perlu membayar RM35 sahaja sebulan. Ini semestinya pelan prabayar paling berbaloi untuk dimiliki.

Lebih-lebih lagi kalau anda student, dengan pelan GX38 ini anda boleh gunakan internet tanpa had untuk buat assignment, layan drama Korea atau nak layari sosial media sepuas hati! Barulah anda up to date!

Bertukarlah ke pelan Giler Unlimited U Mobile untuk pengalaman melayari internet paling gila!

u-mobile

Mana lagi anda boleh dapat pakej internet yang laju pada harga yang berpatutan di pasaran sekarang ini? Semua ini hanya ada dengan U Mobile sahaja.

Bukan sahaja internet tanpa had, lebih menakjubkan apabila sudah tiada sekatan kelajuan yang dikenakan dengan pelan pascabayar GX68 atau jika anda menggunakan pakej prabayar GX38, anda boleh menikmati internet dengan kelajuan 2 kali lebih  pantas dengan data tanpa had!

So, daripada anda asyik percaya maklumat viral yang sebarkan pelan internet tanpa had U Mobile ini ada speed cap lepas mencapai penggunaan maksimum, apa kata anda cuba sendiri. Anda nak guna sampai 300GB internet sebulan pun boleh sebab semuanya UNLIMITED!

Cepatlah bertukar ke pelan pascabayar GX68 atau pelan prabayar GX38  daripada U Mobile untuk pengalaman melayari internet yang lebih gila dan penjimatan setiap bulan. Kalau anda nak tahu lebih lanjut mengenai pelan yang ditawarkan oleh U Mobile ini, anda boleh layari sahaja Facebook atau laman sesawang U Mobile!*Tertakluk terma dan syarat.