Menjadi seorang artis memang tak lari daripada kontroversi. Begitu juga dengan pelakon yang mula terkenal dengan filem Mukhsin, iaitu Syafie Naswip (Ayie). Tapi, dengar cerita dia dah jumpa jodoh baru. Nak tahu siapa? Cek video di bawah.

Nasib baik ada Adam Lee, Farhan Asri dengan Ernest Ng tolong si Ayie tu. Kalau tak, melepas.

Keyakinan Merupakan Kunci Kejayaan

Faktor yang paling utama untuk mendapatkan keyakinan diri adalah penjagaan diri yang tip-top. Tak kisahlah kalau muka kita tak berapa nak handsome, tapi penjagaan diri tu kena tip-top. Bayangkan kalau muka berjerawat, badan berpeluh dan rambut selekeh. Anda confident ke nak approach perempuan? Tak confident kan?

01

Bukan itu sahaja. Pemilihan produk penjagaan diri seperti pencuci muka, deodoran, hinggalah ke krim rambut untuk menjaga penampilan diri pun memainkan peranan jugak. Rangkaian produk NIVEA MEN adalah yang terbaik untuk anda.

NIVEA MEN Sebagai “Wingman

NIVEA MEN telah menyediakan rangkaian produk untuk menjadi wingman anda, bagi tingkatkan 3 kali ganda keyakinan terutamanya bila nak tackle awek idaman anda. Antara rangkaian produk NIVEA MEN yang dikeluarkan untuk lengkapkan penampilan anda dari rambut, muka sehingalah badan, ialah:

04

  • NIVEA MEN Deep Rapid Acne Mud Scrub – Meningkatkan penampilan anda dengan kuasa garam Himalaya, yang membantu hapuskan minyak dan jerawat supaya tidak kembali lagi, dengan kesan pantas dalam 7 hari.
  • Deodoran NIVEA MEN Deep – Dengan kuasa penyerapan magnetik arang untuk 3 kali perlindungan – Anti-Bakteria, Anti-Bau dan Anti-Peluh untuk perlindungan & kesegaran. Tambahan juga, ia mempunyai wangian yang berpanjangan dan maskulin.
  • NIVEA MEN Craft Styler Styling Cream – Mudah digayakan untuk style yang lebih kemas, gaya rambut tahan lebih lama sepanjang hari, dan ia juga menguatkan rambut anda.

Untuk anda di luar sana, dah tak perlu risau tentang produk apa yang anda mahu guna. Anda boleh terus gunakan rangkaian produk NIVEA MEN. Mudah dan senang. Dah tak payah pening kepala, satu jenama terus ada tiga produk untuk jadi wingman anda. Untuk keterangan lanjut anda boleh click dekat sini.