Anda mempunyai pengalaman ditolak dengan crush anda?

Apabila anda kena reject dengan crush, kami percaya anda mesti akan rasa down dan tidak bermaya.

Ini lah punca terjadinya lelaki yang kurang keyakinan diri, tidak bersemangat dalam hidup, macam Leman dalam video di bawah ini. Jom tonton!

Wah! Nasib baik Leman jumpa dengan Mr. Personal Trainer yang sanggup untuk tolong ubah dia. Terus berubah penampilan Si Leman. Style lah.

Deodoran & Scrub NIVEA MEN DEEP yang boleh mengubah hidup anda!

33333:vckt

Bagi anda yang ingin tampil berkeyakinan dan lebih maskulin, inilah masanya anda bertukar kepada deodoran NIVEA MEN DEEP yang boleh membantu anda meningkatkan keyakinan dengan 3X Tindakan Arang untuk anti-peluh, anti-bau badan dan memberikan kesegaran berpanjangan. Buat kaum Adam yang mahu sentiasa harum, sekarang NIVEA MEN DEEP boleh didapati dengan haruman sensual Espresso dan kesegaran rimba Amazonia.

Haruman sensual Espresso memberikan mysterious aura yang akan membuatkan gadis idaman ingin mengenali anda lebih DEEPER.

Untuk kegunaan harian, kami cadangkan anda menggunakan Amazonia dengan kesegaran rimba untuk sentiasa mengekalkan freshness anda.

22222:vckt

Malah, buat anda yang tidak ingin lagi hidup dengan muka berminyak dan sudah bosan dengan bintik-bintik hitam pada muka, bolehlah mencuba NIVEA MEN DEEP Scrub dengan 3x Tindakan Arang.

Produk ini mempunyai keistimewaannya tersendiri kerana ia mampu scrub secara mendalam pada wajah anda, sekaligus berperanan sebagai anti pada bintik-bintik hitam. Yang paling dasyat, kawalan muka berminyak selama 8 jam. Jadi anda sudah tidak perlu bimbang muka berminyak jika menggunakan produk ini.

Justeru itu, dengan menggunakan rangkaian NIVEA MEN DEEP, anda akan sentiasa harum, berkeyakinan dan lebih maskulin.

Apa tunggu lagi? Belilah sekarang! Jom dapatkan  deodoran NIVEA MEN DEEP Espresso, deodoran NIVEA MEN DEEP Amazonia dan NIVEA MEN DEEP Scrub segara di mana-mana Pasaraya Hiper Utama, pasaraya dan farmasi berhampiran anda.

Anda juga berpeluang memenangi *baucar travel bernilai sehingga RM15,000 dan percuma* 500 tiket untuk cabaran DUO Highway Run! Apa tunggu lagi? Jom sertai sekarang! Klik sini

*Tertakluk kepada Terma & Syarat.

1111