Shuk Sahar atau lebih dikenali sebagai Shuk Hot FM katanya telah dilamar seorang perempuan ketika sedang on air. Aduh, macam-macam ya sekarang ni, tahulah kena kuarantin di rumah. Perempuan yang melamar Shuk tu namanya Atira Karma. Eh! macam kenal sahaja siapa orangnya. Apa lagi? Jom tengok apa yang terjadi.

Fuh! siap datang nak masuk minang terus kat konti radio tu. Memang tak sabar betul Atira Karma ni ya. Hantaran juga bukan biasa-biasa. Chek Hup Kopi Oh! diberinya. Memang terbaik! Kopi ini terdapat dalam perisa Asli dan Gula Perang.

Di dalam satu peket terdapat 10 uncang kopi. Nak tahu apa lebih best? Satu uncang sudah cukup hasilkan dua cawan. Menjimatkan bukan?

Chek-Hup-Kopi-Oh-visual-1-1

Bukan sahaja rasa kopi ini yang kaw, Chek Hup Kopi Oh! ini diperbuat daripada campuran biji kopi Liberica dan Robusta yang memberikan kopi yang rasa enak dan menyegarkan! Kopi ini juga tiada penambahan perisa kopi tiruan dan perisa Gula Perang mempunyai khasiat gula perang asli yang sedap.

Chek-Hup-Kopi-Oh-visual-2

Chek-Hup-Kopi-Oh-visual-3

Dengan Chek Hup Kopi Oh!, anda akan lebih bertenaga untuk melakukan apa sahaja aktiviti harian anda. Cepat dapatkannya dengan segera di kedai berhampiran anda atau di Shopee dan Lazada Chek Hup official store. Untuk makluman lanjut anda boleh layari laman web Chek Hup.

Perkongsian gambar pembukaan Starbucks di Perlis secara tidak langsung berjaya membuatkan para netizen teruja. Klik pautan di bawah untuk mengetahui lebih lanjut.

Netizen Kongsi Keterujaan Pembukaan Starbucks Pertama Di Perlis Tahun Hadapan

Disangka Nurseri, Kafe Tersembunyi Di Puchong Ini Sesuai Untuk Anda Yang Mahukan Ketenangan

Bawa Konsep Initial D, Kafe Fujiwara Tofa Di Ipoh Ini Diserbu Peminat