Bila sebut mengenai shopping raya, mesti ramai yang sudah tidak sabar untuk membuat persiapan. Bukan apa, kalau sudah ada baju dan tudung, mestilah beg dan kasut perlu ada juga. Barulah lengkap!

Kasut dan beg ini dilihat sebagai memberi sentuhan terakhir kepada penampilan kita. Buat anda yang masih tak ada idea di mana tempat untuk mendapatkan barangan raya yang cantik-cantik dan selesa, anda boleh shopping di Bata.

Baca Juga:

Dengar cerita pihak Bata sedia menawarkan diskaun yang menarik buat para pelanggan.

Lebih 300 gaya terkini dan trendy

Siapa yang pernah pakai jenama Bata dari dulu, mesti anda tahu tahap keselesaannya macam mana kan? Min pakai kasut dan beg jenama bata ni dari kecik tau, tak kiralah nak berjalan ke nak sekolah ke sampai lah ke kasut raya memang onz betul!
Produk mereka juga tersedia lebih dari 300 design dan sangat lah trendy. Untuk lelaki, wanita atau kanak-kanak semuanya ada!

Turut ditawarkan baucar sehingga RM50 serta perkhidmatan penghantaran secara percuma!

Wahh! Mudah sahaja untuk anda berpeluang dapatkan diskaun isitimewa ini. Anda hanya perlu berbelanja sebanyak jumlah:

Perbelanjaan minimum RM199 – akan mendapat baucar bernilai RM50 untuk pembelian seterusnya.

Perbelanjaan minimum RM149 – akan mendapat bernilai RM25 untuk pembelian seterusnya.

GWP (sementara stok masih ada) “Sampul Raya ” untuk setiap perbelanjaan minimum RM199 dalam satu resit.

Paling menarik, Bata turut menawarkan servis penghantaran PERCUMA buat anda yang berbelanja minimum RM50 secara dalam talian. Siapa yang shopping raya dekat sini memang serisu berbaloi!

Jom dapatkan pelbagai pilihan kasut trendy untuk raya yang lebih ceria!

Tunggu apa lagi? Jangan lepaskan peluang eksklusif ini untuk membeli barangan Raya di Bata dan nikmati diskaun istimewa sah sehingga 14 April 2024. Barulah lengkap penampilan anda sempena Raya ini!

Untuk maklumat lanjut, boleh layari laman web Bata. Selamat membeli!