Telekung sudah menjadi aksesori atau kelengkapan wajib buat setiap wanita Muslim. Islam menganjurkan keindahan, begitu jugalah dengan wanita yang sukakan kecantikan. Pantang nampak telekung cantik, mesti nak bertukar-tukar.

Berita baik untuk penggemar telekung Siti Khadijah (SK), satu jenama yang tidak asing lagi di Malaysia. Anda tahu tak Siti Khadijah kini tengah mengadakan kempen #Tradeinjer yang membolehkan anda tukar telekung yang lama dengan yang baru. Serius best!

Trade-in jer & nikmati rebat sehingga RM50!

Menerusi kempen #Tradeinjer, anda boleh tukar telekung lama dengan yang baru.

Kalau ada telekung SK yang dah lama dan tak guna di rumah tu, anda boleh hantar sahaja di mana-mana butik SK berdekatan anda. Lebih menarik, dengan setiap telekung lama yang anda trade-in, anda berpeluang untuk dapatkan telekung baru berserta rebat RM50!

Tak ada telekung SK tapi nak trade-in? Boleh sahaja kalau telekung yang bukan jenama SK pun anda boleh trade-in dan dapatkan rebat bernilai RM10.

Kempen ini berlangsung sampai 30 April 2024 ini sahaja. Jadi, anda dah boleh mula asing dan kumpulkan telekung-telekung lama yang ada tu untuk #Tradeinjer!

Tapi sebelum nak trade-in, pastikan anda semak dahulu telekung-telekung tersebut menepati kriteria ataupun tidak. Berikut merupakan kriteria yang ditetapkan:

Jadi, apa tunggu lagi? Jom #Tradeinjer telekung anda di butik SK yang berdekatan sekarang. Untuk maklumat lanjut, anda boleh layari laman web Siti Khadijah.