Bila sebut tentang vakum tanpa wayar atau cordless vacuum mesti ramai yang dah tahu seberapa bagus dan bagaimana ia boleh memudahkan kerja-kerja mengemas. Tak perlu lagi nak tarik wayar panjang-panjang dengan bunyi bising sampai mengganggu keselesaan orang dalam rumah.

Tapi dalam banyak-banyak pilihan vakum tanpa wayar yang ada di pasaran sekarang, yang mana paling berbaloi untuk dibeli?

Vakum ini sebenarnya sudah dianggap sebagai satu pelaburan untuk rumah, anda pasti tak mahu pakai vakum yang mudah rosak.

Dari sudut pandang kami sendiri, Corvan K18 adalah antara vakum tanpa wayar yang anda perlu miliki dan berbaloi dengan harganya.

Ini sebab kenapa anda perlu dapatkan Corvan K18.

1) Nak vakum ke mop dulu? Buat dua-dua sekali.

Corvan K18 dilengkapi twin pads spin mopping dengan air yang akan mop lantai pada masa yang sama berfungsi sebagai vakum. Senang cakap, bila anda vakum ia secara automatik akan mop lantai sekali. Ini membantu anda menjimatkan masa.

https://gfycat.com/evenvainarctichare

Rumah anda besar? Takut Corvan K18 tak mampu nak cover semua tempat? Jangan risau, sebab ianya berkebolehan untuk berfungsi selama 50 minit. Kalau tak cukup juga, anda boleh gantikan bateri dengan hanya satu klik. Kemudian ianya boleh bertahan dengan masa tambahan sehingga 100 minit.

2) Ringan & Mudah dikendali dengan Drive-assist.

Dengan berat keseluruhan hanya 1.5kg, Corvan K18 senang dikendalikan dan tak buat tangan anda penat nak tolak vakum ini ke sana dan ke sini, ia juga dilengkapi tetapan drive-assist yang membolehkan ia meluncur dengan laju dan mudah.

https://gfycat.com/impurefocusedfairybluebird

Setiap set Corvan K18 juga didatangkan dengan pelbagai pilihan alatan yang sesuai untuk membersihkan fabrik, permukaan tidak sekata serta kawasan sempit.

3) Ultra Strong Suction memastikan tiada habuk atau rambut tertinggal pada lantai rumah anda.

Ultra Strong Suction dengan kekuatan sehingga 201AW memudahkan anda untuk membersih dengan pantas. Tak perlu lagi kelam-kabut kalau ada tetamu nak datang tiba-tiba. Guna sahaja Corvan K18, terus bersih rumah sebab vakum ni memang sangat cekap dengan keupayaan motor digital yang berkuasa tinggi.

https://gfycat.com/rawidenticallacewing

Kalau dekat rumah anda ada haiwan dengan bulu yang panjang, Corvan K18 juga boleh tolong bersihkan segala bulu yang gugur sebab ianya dilengkapi Anti-tangle brush yang mampu menghalang bulu tersebut dari tersekat pada berus. Jadi, anda tak perlu lagi nak buang masa bersihkan berus yang penuh dengan bulu.

4) Pilih suction mode dengan touch screen.

Corvan K18 hadir dengan ciri touch screen untuk memudahkan anda pilih tahap sedutan vakum yang bersesuaian.

https://gfycat.com/gentleselfishdore

Semua benda yang anda perlukan mudah dilihat dengan sekali pandang je kemudian dengan satu sentuhan pada skrin dah boleh guna. Mudah dan jelas. Lagi seronok sekarang bila anda dah tak perlu nak tekan butang ‘on’ untuk vakum.

Corvan K18 turut mempunyai LED headlight dengan tahap kecerahan yang maksima. Fungsi ini membolehkan anda untuk vakum di kawasan gelap tanpa sebarang masalah.

5) Tak perlu lagi untuk tebuk dinding, Corvan K18 boleh berdiri dan caj sendiri.

Tak perlu lagi nak bersusah-payah tebuk lubang di dinding semata-mata untuk letak cordless vacuum sebab Corvan K18 boleh berdiri sendiri dengan keupayaan untuk pengecasan secara auto.

https://gfycat.com/enchantedterribleindochinahogdeer

Jimat ruang, masa dan juga tenaga. Senang cakap memang serba mudah bila guna Corvan K18.

6) Tak perlu risau akan alahan dengan habuk.

Kalau anda jenis yang selalu gatal hidung atau bersin masa mengemas rumah, memang Corvan K18 adalah penyelamat anda.

https://gfycat.com/colorlessseverebasil

Kami sangat suka sebab ianya mempunyai 6 peringkat penapis pembersih udara H12 HEPA. Dengan adanya penapis ini, hanya udara yang bersih akan dilepaskan sementara bendasing yang tak diingini akan kekal dalam dirtbin atau ruangan kotoran.

Untuk bersihkan ruangan kotoran, anda juga tak perlu sentuh habuk langsung tau. Hanya dengan satu klik kotoran akan dilepaskan terus ke tong sampah.

7) Warranti dan Servis Perkhidmatan Selepas Jualan

Paling penting anda tak perlu risau tentang servis selepas jualan sebab Corvan K18 mempunyai jaminan sehingga 5 tahun untuk motor vakuum. Corvan memang ada servis rekod yang baik dan servis jaminan selepas jualan yang boleh dipercayai.

Kesemua urusan servis mereka dilakukan di Pusat Servis Corvan yang terletak di Petaling Jaya, Selangor.

Apa lagi, jom beli Corvan K18 secara dalam talian.

Buat anda yang dah teruja nak ada Corvan K18 sendiri dekat rumah, jom buat pesanan secara atas talian dekat laman portal rasmi Corvan di SINI. Senang sahaja nanti Corvan K18 akan sampai terus ke depan rumah.

Kalau anda lebih selesa untuk beli melalui Shopee, Lazada, Motherhood atau PGmall, anda juga boleh berbuat demikian di bawah:

Shopee: https://shopee.com.my/Corvan-2-In-1-Cordless-Vacuum-Cleaner-Cordless-Mop-K18-i.16280186.14646127546?sp_atk=ebe6ab98-fe98-47cd-9dc7-6fc7be2e77a8

Lazada: https://www.lazada.com.my/products/new-corvan-2-in-1-anti-tangle-cordless-vacuum-cleaner-mop-k18-wireless-for-home-car-5-year-vacuum-motor-warranty-i2779622341-s13280605091.html?spm=a2o4k.searchlist.list.1.3c8073dasvz4OR&search=1

Motherhood: https://www.motherhood.com.my/corvan-asia-sdn-bhd/health-safety/home-appliances/furniture/living-room/corvan-cordless-vacuum-cleaner-cordless-mop-k18.html

PGmall: https://pgmall.my/NEW-2022-Best-Corvan-Cordless-Vacuum-Cleaner-amp-Cordless-Mop-K18-Wireless-for-Home-amp-Car-5-Year-Vacuum-Motor-Warranty58763561784641

Beli barang secara online, lihat dekorasi rumah dengan rekaan moden dan cantik ini raih 13K ‘likes’. Rujuk pautan di bawah untuk membaca.

Beli Barang Secara Online, Lihat Dekorasi Rumah Dengan Rekaan Moden Dan Cantik Ini Raih 13K ‘Likes’

7 Cara Lindungi Beg ‘Check In’ Dan Barang Anda Dari Hilang Di ‘Airport’

5 Peralatan Tambahan Untuk Kereta Yang Wajar Dimiliki Zaman Sekarang