Sebelum ini, usahawan Kak KM telah dikritik hebat netizen dan ditegur kerana dia didakwa seolah-olah percaya akan kebaikan ‘feng shui’ dalam memilih lokasi kediaman.

Susulan itu, anak kepada Kak KM tidak berdiam diri apabila ibunya dikecam dan membidas netizen dalam satu hantaran di TikTok miliknya.

Baca Juga:

@smexyshawty

mak aku mmg taknak buat penerangan, itu keputusan & hak dia. tapi aku anak takkan diam kalau org buat mak aku. aku harap babi2 yg memfitnah & menganiaya mak aku ni akan dapat musibah yg sgt teruk. amin ya rabb.

♬ original sound – bukan bella – bukan bella

Menurut Bella, ibunya telah meluahkan rasa kecewa apabila dirinya didakwa difitnah oleh masyarakat serta turut dilabel penunggang agama.

“Aku harap babi-babi yang memfitnah dan menganiaya mak aku ni akan dapat musibah yang sangat teruk.” – tulis Bella.

Oleh itu, Bella tidak mahu berdiam diri apabila melihat ibunya menangis dan tertekan dengan tuduhan netizen dan juga mendoakan perkara tidak baik berlaku kepada pemfitnah.

@sweetdara.lianarosli

Replying to @ina Thanks sayang❤️ Hati Hati bila berbicara.. kalau salah jatuh fitnah🥰 #lianarosli_official #supportlocal #kakkmbukanbiasabiasa #teamnafieemma

♬ original sound – lianarosli.sweetdara official – lianarosli.sweetdara official

Dalam satu rakaman suara, Kak KM menjelaskan perkara sebenar dan mengakui ‘down’ teruk sehingga menangis sepanjang hari lalu jatuh sakit.