Ternyata penampilan khas Datuk Seri Siti Nurhaliza di konsert AR Rahman Secret Of Success Live In Malaysia 2023 di Stadium Nasional Bukit Jalil, malam tadi menjadi saat indah yang tidak dapat dilupakan peminat.

Penyanyi nombor satu negara itu menerima sorakan gemuruh ketika mendedangkan sebuah lagu berbahasa Tamil popular, Munbe Vaa yang dipopularkan penyanyi kelahiran India, Shreya Ghoshal.

Baca Juga:

Rata-rata peminat berkongsi di Twitter dan bercerita betapa terujanya mereka apabila Siti Nurhaliza mula menyanyikan lagu tersebut.

Ramai yang memuji sebutan bahasa Tamil Siti Nurhaliza dan berkata kemunculan Siti Nurhaliza adalah saat paling indah dalam konsert tersebut. Tidak semua penonton yang hadir adalah berasal dari Malaysia dan pada malam tadi, Siti Nurhaliza pastinya mempunyai ramai pengikut baharu.

Info tambahan daripada IniAlalalannn di Twitter, Pada tahun 2020 penyanyi asal Munbe Vaa, Shreya Ghoshal telah mempersembahkan lagu Cindai dalam konsertnya di Malaysia. Malam ini giliran Siti Nurhaliza pula ‘membalas’ Shreya untuk menyanyikan lagu Munbe Vaa do konsert AR Rahman.

Siti Nurhaliza turut berkongsikan rakaman video persembahannya di konsert itu dan secara rendah diri mengakui sangat nervous apabila berada di pentas. “Ini video yang KZ ambil tadi. Saya repost sini buat kenangan. Kalau video saya dah edit elok saya akan share di YouTube Channel saya nanti. Saya nervous juga tu. Tapi happy sangat!” tulisnya.

Menurut laporan Berita Harian, Kira-kira 60,000 penonton hadir memenuhi Stadium Nasional Bukit Jalil bagi menyaksikan AR Rahman beraksi secara live, malam tadi.

Turut hadir adalah Perdana Menteri, Datuk Seri Anwar Ibrahim ditemani isteri, Datuk Seri Dr. Wan Azizah Wan Ismail.