Selebriti, usahawan dan pempengaruh media sosial, Aeril Zafrel dan Wawa Zainal telah membayar zakat perniagaan sebanya RM1.15 juta kepada Lembaga Zakat Selangor (LZS).

Aeril Zafrel rasa sangat bersyukur dan lega setelah berjaya menunaikan tanggungjawab membayar zakat bersama dengan isterinya setelah perniagaan mereka memberikan keuntungan sepanjang tahun ini.

HYPE
‘Adakah Raya Masih Sama?’ – Iklan Raya Ini Kongsi Persoalan Menantu Bila Pertama Kali Beraya Dengan Mentua!
Baca lagi →

Baca Juga:

Dipetik daripada sumber Berita Harian, Aeril Zafrel berkata: “Dalam rezeki kita Insya-Allah ada rezeki orang lain juga. Semoga dapat membantu golongan yang memerlukan. Saya percaya LZS adalah agensi terbaik dalam mengurus perkara ini.”

Nama Aeril Zafrel sangat dekat dengan LZS. Di mana tahun lalu Lembaga Zakat Selangor itu memberikan penghargaan kepada Aeril Zafrel setelah dia membayar zakat melebih RM50,000.

Aeril Zafrel turut memanjatkan kesyukuran di atas rezeki yang diberikan kepada dia dan isteri oleh Allah SWT.

Selain itu, dia juga tidak lupa mengucapkan terima kasih kepada semua pelanggan setia dan juga kepada semua mereka yang telah produk mereka sepanjang tahun ini. Sambil berharap tahun yang mendatang akan menjadi lebih baik.

Dikenali sebagai seorang yang aktif di media sosial, Aeril Zafrel dan isterinya seringkali membuat konten yang mencuit hati peminat mereka.

Selain itu mereka turut aktif mempromosikan produk mereka sendiri kepada orang di luar sana dengan gaya yang interaktif dengan pengikut mereka di media sosial.